Ben pek güzelliğini göremedim. Zevk, renk meselesi neticede. Ayrıca kadınsı hiçbir yönü yok. Arkadaşlara laf atıyorsun gözünüz başka yerde diye ama kadını kadın yapan sadece yüzü değildir. Vücut hatlarıyla, kadınsı mimikleriyle ve işvesiyle kadın olur bir kadın. Tam tersine sırf surat güzelliğine bakanın samimiyeti yoktur bence.
ya selenaya zaten aşıktım :( şimdi sırılsıklam aşığım ühüüüüüüü üüüüüüüüü
olm siz tatlı görmemişsiniz ya
quote:
Orijinalden alıntı: Shadow_catcher
Ben pek güzelliğini göremedim. Zevk, renk meselesi neticede. Ayrıca kadınsı hiçbir yönü yok. Arkadaşlara laf atıyorsun gözünüz başka yerde diye ama kadını kadın yapan sadece yüzü değildir. Vücut hatlarıyla, kadınsı mimikleriyle ve işvesiyle kadın olur bir kadın. Tam tersine sırf surat güzelliğine bakanın samimiyeti yoktur bence.
Benim sadece tatlığı, güzelliği hoşuma gitti dedim evleneceğim insan demedim. Bu kadar abartmaya gerek yok Özelliklerin olması gerektiğini tabi kide biliyorum lakin yukarıda'da dediğim gibi tatlılığı ve güzelliği hoşuma gitti. Benim için güzellik miş bu saydıklarınmış falan o kadar önemli değil. Benim sevdiğim olsun, o da beni sevsin, mutlu güzel bir yaşantımız olsun gerisi önemli değil. Kadında güzellik aramıyorum. Sevgi, sadakat, dürüstlük, aşk , tutku arıyorum. GÜZELLİK Önemli değil. Bazılarımız sevgilisini yanında gezdirirken insanların güzelliği dikkati çeker, benim için o önemli değil dediğim gibi yukarı'da da söyledim..
Orijinalden alıntı: Amorph
Zooey Deschanel.
Bende hastayım bu hatuna yaa.... O masmavi gözleri, süt gibi bembeyaz teni bitiriyor beni...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betonaoturmaüsütürsün -- 29 Mart 2010; 12:47:29 >
Çok ama çok ciddi bi güzelliği var :)
Allah sahibine bağışlasın :)
quote:
Orijinalden alıntı: simiramis05
ya selenaya zaten aşıktım :( şimdi sırılsıklam aşığım ühüüüüüüü üüüüüüüüü
Arda'ya söylemezsem
konu dışının zevkine noluyor.Konuya konulan bütün fotolar berbat.
Orijinalden alıntı: act48
Zooey Deschanel.
Bende hastayım bu hatuna yaa.... O masmavi gözleri, süt gibi bembeyaz teni bitiriyor beni...
zoey candır canandır ayrıca bacısı emilyde zoey kadar daştır
Koca kafalı
Orijinalden alıntı: arbuzik
Orijinalden alıntı: act48
Zooey Deschanel.
zoey candır canandır ayrıca bacısı emilyde zoey kadar daştır
Biraz saçma gelebilir ama çok kederlendim, akşam bi şişe köpek öldüren devircem... tam aşk yaşamak istediğim benim tipim dediğim bi hatun bu..
kim bu
mavi renkli yazdın ya ilgi çektin ayrıcalıklı oldun...
ayrıca bizim çaycı bile senden zevkli. hemen bir doktora görün
saçı iğrenç daha iyi bir saç modeli yapabilirdi
Pek görülmemiş ve tanınmamış yüzlerden göstereyim biraz
arkadaşlar zevk renk meselesi herkizin hoşuna giden tip farklıdır herkez hoşuna giden kişide bişey bulur onu çeken o yüzden hoşlanır. Ama bu kız genele göre güzel değil eli yüzü düzgün ama aman aman güzelliği yok. Bırak hollywood gitme bizim üniversitelerde neler var bi görsen.
quote:
Orijinalden alıntı: teknikkonular
quote:
Orijinalden alıntı: IISONII
çocuk gibi
+1
Yüzü güzel ama vücudu kadınsı hatlara sahip değil.