Şimdi Ara

Bu nasıl bir tatlılıktır, nasıl bir güzelliktir ALLAH Aşkına (love.gif) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
19.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsyanım var ulannn!!! Dünyada bissürü güzel hatun var biz sadece fotoğraflarına bakıp iç geciriyoz... İnsan istemez mi bu hatunlar gibi bi sevgilisi olsun, elini tutsun, öpsün.. biz ancak fotoğraflarına bakıyoz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: act48

İsyanım var ulannn!!! Dünyada bissürü güzel hatun var biz sadece fotoğraflarına bakıp iç geciriyoz... İnsan istemez mi bu hatunlar gibi bi sevgilisi olsun, elini tutsun, öpsün.. biz ancak fotoğraflarına bakıyoz...

Tabi. Ondan sonra bir taraflarınız kalksın. Elinizdekiyle yetinmeyi bilmeyin. Aldatıp, elinizdekini de kaybedin dimi.
  • TATLILIKDA AŞAĞIDAKİNDEN BAŞKASINI TANIMAM TEK GEÇERİM..
    Selena GOMEZ gerçekten yaşına göre güzel :)
    Allah Sahibine Bağışlasın

Bu nasıl bir tatlılıktır, nasıl bir güzelliktir ALLAH Aşkına (love.gif)

Her Türlü Baklava Alır
  • Baklava mı? Bravo!
  • iyice Beğendiğiniz Hatunları koymaya başladınız Benimki daha güzel hıh hesabı :d
  • Taylor Swiftin kankası iste.
  •  Bu nasıl bir tatlılıktır, nasıl bir güzelliktir ALLAH Aşkına (love.gif)

Alicia Silverstone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 4 Nisan 2010; 10:53:46 >
  • Kaçlıymış bu :D
  • su poza bitiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

ben emma watson derim hacı emmi.

[simage][/simage]

beyler yengenizi böyle sitelere koymayın ayıp oluyor bana :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

quote:

İsyanım var ulannn!!! Dünyada bissürü güzel hatun var biz sadece fotoğraflarına bakıp iç geciriyoz... İnsan istemez mi bu hatunlar gibi bi sevgilisi olsun, elini tutsun, öpsün.. biz ancak fotoğraflarına bakıyoz...

Tabi. Ondan sonra bir taraflarınız kalksın. Elinizdekiyle yetinmeyi bilmeyin. Aldatıp, elinizdekini de kaybedin dimi.

Ne alakası var bi yerlerin kalkmasıyla?? angelina jouli, keira knightley vs.vs. gibi hatunlar sevgilin olsaydı, onları kaybetmeye tahammül edebilirmiydin?? Ben edemezdim doğrusu...
  • quote:

quote:

quote:

Ne alakası var bi yerlerin kalkmasıyla?? angelina jouli, keira knightley vs.vs. gibi hatunlar sevgilin olsaydı, onları kaybetmeye tahammül edebilirmiydin?? Ben edemezdim doğrusu...

Asıl senin söylediğinin bununla ne alakası var? Güzel manitan olsaydı elbet bir yerlerin kalkacaktı.
  • Güzel? Şirin belki denebilir...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Asıl senin söylediğinin bununla ne alakası var? Güzel manitan olsaydı elbet bir yerlerin kalkacaktı.

Emin ol bi yerlerim kalkardı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

ben emma watson derim hacı emmi.

[simage][/simage]

• quote:

Yaktı beni cingen kızı bee... bu fotoğrafı wallpaper yaptım, 5 dk boyunca baktım,baktım ve "I love you, zooey" dedim dudaklarına şehvetli bi öpücük kondurdum... Ben sapık değilim...

ahhh zooey ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh hayalimdeki hatun yaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where is the party

quote:

Yaktı beni cingen kızı bee... bu fotoğrafı wallpaper yaptım, 5 dk boyunca baktım,baktım ve "I love you, zooey" dedim dudaklarına şehvetli bi öpücük kondurdum... Ben sapık değilim...

ahhh zooey ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh hayalimdeki hatun yaaaa

Hop usta aynı kadını 2 kişi hayal edemez... bunun için düello yapmamız gerekli
  • http://forum.donanimhaber.com/m_42054909/tm.htm

beyler yardımınıza ihtiyacım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Midem kalktı.

Al benden de okadar !!!

Ne lan bu?? Kadin mi cocuk mu? +yari asyali yari bilmem ne kirmasi ama cok gereksiz !!!
  • 18 i doldurmuş
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.