DH alemine madara oldugumuz gün bugündür iste! Paketin icindeki *.iso imaj dosyasini cd´ye yazdirayim dedim, 700 mblik cdye sigmadi. Dvd´ye yazdirdim 730 mb görünüyor. autorunda arabirimi calismadi, boot ettirmek istedim pcyi o da olmadi. Sonra biraz kurcaladim arkadasin dedigi gibi bombos dosyalar. Rezil olduk iyi mi?
http://forum.donanimhaber.com/m_3402053/tm.htm arkadaşlar bu konuyu daha önce açmıştım. ama malesef içinde 0 dan başka bir şey olmayan kandırmaca bir rar dosyası rar dosyasını açtığınızda ayrı bir stup daha var. sadece setup çalışıyor. yani diğerleri boş.... cd ye falan aktaramayın boşuna....
quote:
Orjinalden alıntı: doganza
DH alemine madara oldugumuz gün bugündür iste! Paketin icindeki *.iso imaj dosyasini cd´ye yazdirayim dedim, 700 mblik cdye sigmadi. Dvd´ye yazdirdim 730 mb görünüyor. autorunda arabirimi calismadi, boot ettirmek istedim pcyi o da olmadi. Sonra biraz kurcaladim arkadasin dedigi gibi bombos dosyalar. Rezil olduk iyi mi?
Bidaha bişi denemek istediğimizde sana iletelim.Senden ii tester olur
nasıl boş ya! ben açıyorum baya baya dosya!
tamam açarsın ama çalışmaz. boş yani... yukarıda daha önce benim açtığım konuyu okursan iyi olur....
1mb lık filim nasıl gösteriyor yukarıdaki....
quote:
Orjinalden alıntı: rockclimber
quote:
Ayip ettin ne demek, yalniz rica ediyorum fake olmasin
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: rockclimber
quote:
Ayip ettin ne demek, yalniz rica ediyorum fake olmasin
OK
içindeki program ne işe yarıyo
quote:
Orjinalden alıntı: turtles2
içindeki program ne işe yarıyo
Biz de sabahtan beri ondan bahsediyoruz. Bi b.ka yaramiyormus
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme