o kitabı da daha yeni aldım simetri bittikten sonra onu da okuyacağım teşekkürler. ayrıca kitabın önsözü de m-teorisinin mimarı edward witten a ait.
quote:
Orijinalden alıntı: alikuşcu
quote:
Orijinalden alıntı: speedy_
bu aralar simetri diye bir kitap okuyorum. evrendeki zarif simetriden bahsediyor. güzel bir örnek oldu bu.
hocam süper simetride çok güzel bir kitap gordon kane tübitak yayınlarından 5 lira gibi fiyatıda tavsiye ederim
Arkadaşlar merak edene şeker kristallerini de göstermek istiyorum. Ne zamandır yükleyecektim unutmuşum.. Yalnız,bunlar nedense tuz gibi belirli bir kütleye sahip değil sanırım. Sebebi acaba birçok madde içinde özüt olarak barınması mı? Bilemiyorum,bana öyle geldi. Düzensiz ve birleşik bir yapı..
quote:
Orijinalden alıntı: xxPyromaniaxx
Arkadaşlar merak edene şeker kristallerini de göstermek istiyorum. Ne zamandır yükleyecektim unutmuşum.. Yalnız,bunlar nedense tuz gibi belirli bir kütleye sahip değil sanırım. Sebebi acaba birçok madde içinde özüt olarak barınması mı? Bilemiyorum,bana öyle geldi. Düzensiz ve birleşik bir yapı..
Saçmalamayın şeker tuz gibi olmaz. Su buharlaştıkça önce bir şurup olur, bal olur sonra bildiğin lolipop şeker gibi katılarış dibinde bardağın o kadar.
Ilginç olmuş harbi tuz dan bunu beklemezdim
quote:
Orijinalden alıntı: mr.respect
Saçmalamayın şeker tuz gibi olmaz.
Saçmalamayalım mı?? Keşke sen saçmalasaydın da biz görseydik...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme