Şimdi Ara

Bu nasıl plaka? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
7.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: unal.korkmaz

abi yalnız doğuş oto yazan yerın sagında kırmızı arka planla bişiler yazıyo trafik hayattır olmasın o sakın.

Evet orda trafik hayattır yazıyor
  • Büyük ihtimalle bir şirketin aracı. Mesela birkaç kardeş, ki muhtemelen 3-4 taneler, veya onun gibi birşey işte. Plaka bastırmışlar, takmışlar. Sanki plakalıktan plakayı sökmek çok mu zor Bir de A6'yi birçok memur çevirmez. Çok kez gördüm, genellikle küçük şehirlerden gelen iyi niyetli, biraz saf, biraz da korkak memurlar bu tarz araçları, büyük siyah jiplere birşey diyemiyorlar. A6 sahibinin ense de kalındır, teşkilat da sağlamdır. Çevirdiler mi bir telefona bakar iş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Büyük ihtimalle bir şirketin aracı. Mesela birkaç kardeş, ki muhtemelen 3-4 taneler, veya onun gibi birşey işte. Plaka bastırmışlar, takmışlar. Sanki plakalıktan plakayı sökmek çok mu zor Bir de A6'yi birçok memur çevirmez. Çok kez gördüm, genellikle küçük şehirlerden gelen iyi niyetli, biraz saf, biraz da korkak memurlar bu tarz araçları, büyük siyah jiplere birşey diyemiyorlar. A6 sahibinin ense de kalındır, teşkilat da sağlamdır. Çevirdiler mi bir telefona bakar iş.

Ula beni köylüsü şehirlisi ayırt etmeden her gördüklerinde ceviriyorlar

• quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

abi sen rakamdan kaybedıyosun. 3 sayı var
  • Belki Ankara yeni plaka uygulamasına geçti olamazmı??(istanbuldan önce biraz zor ama)

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red_power -- 17 Aralık 2006; 1:15:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: red_power

Belki Ankara yeni plaka uygulamasına geçti olamazmı??(istanbuldan önce biraz zor ama)

Edit:İmla

imkansız. ole bısı olsaydı forumda duyulurdu yazardı @ozdamar ya da @ebu zer gırafi. en cok araştırma yapan arkadaşlar onlar. cok konuları var forumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Büyük ihtimalle bir şirketin aracı. Mesela birkaç kardeş, ki muhtemelen 3-4 taneler, veya onun gibi birşey işte. Plaka bastırmışlar, takmışlar. Sanki plakalıktan plakayı sökmek çok mu zor Bir de A6'yi birçok memur çevirmez. Çok kez gördüm, genellikle küçük şehirlerden gelen iyi niyetli, biraz saf, biraz da korkak memurlar bu tarz araçları, büyük siyah jiplere birşey diyemiyorlar. A6 sahibinin ense de kalındır, teşkilat da sağlamdır. Çevirdiler mi bir telefona bakar iş.

A3 genç arabası. Ayrıca o çizikleri göçükleri görünce belki seni hırsız zannediyorlardır.

Yani yanlış anlama ama Tarlabaşındaki hırsızlarda 206, Golf tarzı araçlar var. Hatta kimisinde A3 vs. Arabaları hep çatlak patlak. Kaçarken vuruyo itler

Sana hırgız demiyorum ama genç arabası ya

• a3 genç arabası ondan sana birşey demiyorlardır mesela bizim okulda eğer sticerin yoksa her yere arabayı park edemezsin.benim bir sürü arkadaşım ceza yedi bundan dolayı ben arabayı rektörün arabasının yanına koydum ki orada sürekli polis oluyor. kimse birşey demedi ceza da yoktu büyük araba olunca genç arabası demiyorlar

• bu plakada sahte bence
  • orası ankara
    sahte olduğunu zannetmiyorum

• ZENGİNİN MALI
    ZÜĞÜRDÜN ÇENESİ

• tam hatırlamıyorum ama hülya avşarın bi klibi vardı böle deniz göl tarzı biyerde çekilmişti klip hatta bi hummer vardı duyun içinden geçiyodu onunda plakası 4 harfliydi hatırlayan arkadaşlar var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: fiesta1903

tam hatırlamıyorum ama hülya avşarın bi klibi vardı böle deniz göl tarzı biyerde çekilmişti klip hatta bi hummer vardı duyun içinden geçiyodu onunda plakası 4 harfliydi hatırlayan arkadaşlar var mı

evet o klibi hatirliyorum

ordaki hummerin plakasiysa

34 RUTE 003
  • çok uzun süre sonra konuyu tekrar gündeme getiriyorum ama bu plaka ne alaka cidden ?
    konsolosluk plakası diyeceğim ama yeşil değil
    özel diyecem özel olsa mavi olurdu
    ne acaba ?
  • sanırım fotoşop
    zaten plakada sol tarafta TR şareti olması lazım

o değilde sağdaki şahin de resmi plakalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: individual

sanırım fotoşop
    zaten plakada sol tarafta TR şareti olması lazım

o değilde sağdaki şahin de resmi plakalı

hepsini geçtik ama ben bir süre önce bursada 16 TAÇ MI ÇAT MI ÖYLE BİR PLAKA GÖRDÜM
    vede plakadaki cidden c değilki ç harfi idi
    dedim bu neiş
    araç range rover vogue arapşükrü sokak girişinde duruyodu
    niye insanlar dikkat çekmek ister plakadan anlamış değilim
  • ç değil de c harfidir o

adam asetatlı kalemle çentiğini koyuvermiştir C nin
    öyle geziyodur.
    polis görse aaaa haberim yok der biri yapmıştır der
  • quote:

Orjinalden alıntı: individual

ç değil de c harfidir o

adam asetatlı kalemle çentiğini koyuvermiştir C nin
    öyle geziyodur.
    polis görse aaaa haberim yok der biri yapmıştır der

yok özellikle baktım
    plaka app olarak basılma
    yani ç nin noktasıda kabarık sadece kalem izi değil yani
  • plaka sorgulamada her türlü arattım ama böyle bir plaka yok.Zaten 4harfi kabulde etmiyor
  • EVET arkadaşlar sorgulama yapılamıyor bu arabaya karşı ama çok ilginç yahu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.