Merhaba, elime bir ram geçti. Üzerinde (128mb sdram pc100 Xtreme (CP 4) XTM-MEM-10003) yazıyor. 4 chipli, chipler tek tarafta ve yatay vaziyette. 100mhz ramla çalışan 2 anakartta denedim (BX ve LX) ikisi de 64mb görüyor. Bu nasıl bir ramdir? Acil bilgi verene peşinen teşeürlerimi arz ederim.
sd destekleyen p4 anakartlarda dene birde ondada olmazsa üzerinde yazan yanlıs olabilir 4x16 da olabilir 4x32 de olabilir
bir de MC-DI3203 yazısı var. Bu 4x32 demek mi?
onu bilemiyorum dediğim gibi p4 bi anakartta dene
eski anakartlar yarı yarıya goruyor 8 cipli olmadıgı icin p4 de dene yeni anakartta tam olarak gorecektir
4 çip iaw ywni bir ramdir, p4 anakartlar veya amdnin yeni anakartlarında çalışır. o kadar da yeni olmasına gerek yok gerçi ama genel olarak eski anakartlarda denediysen 64 görmesi normal.
<font face='Comic Sans MS'><font size='2'><font color='purple'>P4 anakartlarda kullanilabilir,PIII anakartlarin bazilarida kabul edebiliyor,bendede oyle bir problem vardi,ucretsiz takas yaptim</font id='purple'></font id='size2'></font id='Comic Sans MS'>
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme