quote:Orijinalden alıntı: CankatAdiloglu 1 gün kaldı bir şey olursa baslik efsane olur quote:Orijinalden alıntı: morpheus71 deprem olursa harbiden konu patlar Meksikada 7,9 deprem oldu daha nasıl bir deprem bekliyorsunuz
quote:Orijinalden alıntı: downcity65 quote:Orijinalden alıntı: safa_oyuncu Vanlı bir depremzedeyim. Allah kimseye yaşatmasın. Depremdense ondan sonraki hayatınız daha korkunç.. geçmiş olsun ben de oradaydım evde ve de 7.katta Merkezdemiydiniz?
quote:Orijinalden alıntı: safa_oyuncu quote:Orijinalden alıntı: downcity65 quote:Orijinalden alıntı: safa_oyuncu Vanlı bir depremzedeyim. Allah kimseye yaşatmasın. Depremdense ondan sonraki hayatınız daha korkunç.. geçmiş olsun ben de oradaydım evde ve de 7.katta Merkezdemiydiniz? evet akka sitesi
quote:Orijinalden alıntı: downcity65 quote:Orijinalden alıntı: safa_oyuncu quote:Orijinalden alıntı: downcity65 quote:Orijinalden alıntı: safa_oyuncu Vanlı bir depremzedeyim. Allah kimseye yaşatmasın. Depremdense ondan sonraki hayatınız daha korkunç.. geçmiş olsun ben de oradaydım evde ve de 7.katta Merkezdemiydiniz? evet akka sitesi Akka inşaatın evleri iyi değil diyorlardı. Sizin bina ne durumda?
quote:Orijinalden alıntı: safa_oyuncu quote:Orijinalden alıntı: downcity65 quote:Orijinalden alıntı: safa_oyuncu quote:Orijinalden alıntı: downcity65 quote:Orijinalden alıntı: safa_oyuncu Vanlı bir depremzedeyim. Allah kimseye yaşatmasın. Depremdense ondan sonraki hayatınız daha korkunç.. geçmiş olsun ben de oradaydım evde ve de 7.katta Merkezdemiydiniz? evet akka sitesi Akka inşaatın evleri iyi değil diyorlardı. Sizin bina ne durumda? A ve B yıkılacak. E blokta yıkılabilir.Diğerleri sağlam dendi. Ben c blokta kalıyordum.