Şimdi Ara

Bu nasıl virüsdür ya :/ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kızgın güneş

quote:

Orijinalden alıntı: Forum Arabirim

Yanlışın var! 4 yıldır "Deep Freeze" kullanıyorum her format attıktan hemen sonra yüklüyorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. O kadar hile, site v.b aklına gelebilecek ne kadar virüslü kötü yerler varsa dolaştım. 1 tane bile virüs bulaşmadı. "Deep Freeze"i anti-virüs sananlar var virüslü bilgisayara "Deep Freeze" kuruyorlar.

"IObit Driver Booster" ile tüm sürücüleri kur. Sonra "Deep Freeze" ve diğer programlarını yükle. Daha sonra "Combofix" ile güvenli kip-te tarama yap yeter. Ben hep böyle yaparım.

Bunlar sizin kendi tecrübeleriniz. Hastalarda her ilacın etkisi hastaya göre değişir. PC ler ve kullanıcıları da hastaya benzer. Deep Freze çözüm olsa dünya güvenlikcileri önerirdi. Deep Freze kurulu sistemdeki virüs ve zararlılar bunun göstergesidir.

İOBit yazılımları da artık görüldüğü yerde kaldırtılıyor. Kullanıcılar uyarılıyor.
    https://forums.malwarebytes.org/index.php?/topic/29681-iobit-steals-malwarebytes-intellectual-property/

ComboFix konusunda da yanlışınız var. Yazarı kendisi diyor zorunlu haller dışında güvenli modda kullanmayın bu yazılım normal modda çalıştırılmak için tasarlanmıştır diye.

quote:

yok canım öyle yaparmıyım formatdan sonra driverları programları felan yüklücem bi virüs taraması yapıcam bişey çıkmadığında deep freeze yüklücem sonra rahatım :D güncellemelerde felan açarım tekrar o kadar

Dünya gider mersine siz gidersiniz tersine, ne diyelim.

Kendi tecrübelerim ama "Deep Freeze"den geçebilen bir virüsle karşılaşmadım şu an. O kullanıcıların deneyimsizliği. Çevremde, tanıdıklarım falan herkese "Combofix & Driver Booster"ı tavsiye ediyorum ve kullandırıyorum. Kendimde kullanıyorum şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım. Hayret ediyorum başka kişilerde nasıl sorun çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.