arkadaslar yaw ben sımdı ılk 4 sırakakı 8 kısılerı yendım ondan sonrakı 4 kısılık gruplara gecdım ıkı kısı yendım #1) Sidney,#2) Phoebe yendım ama bana rozet vermedı kapısma bıttıkden sonra sole bı yazı yazıyoo Congratulations! You won the battle! Your team beat Koga's team of the Elite Four. ıkısındede bu yazdı bende View/Edit Your Profile rozetler bakıyoorum onların durdugu bolumde sole yazıyoo Indigo/Johto Elite Four Defeated: Will Koga yazıların yanında roetlerın resımlerı yok ben genede almısmıyım rozetlerı anlamadım
quote:Orjinalden alıntı: lion53 arkadaslar yaw ben sımdı ılk 4 sırakakı 8 kısılerı yendım ondan sonrakı 4 kısılık gruplara gecdım ıkı kısı yendım #1) Sidney,#2) Phoebe yendım ama bana rozet vermedı kapısma bıttıkden sonra sole bı yazı yazıyoo Congratulations! You won the battle! Your team beat Koga's team of the Elite Four. ıkısındede bu yazdı bende View/Edit Your Profile rozetler bakıyoorum onların durdugu bolumde sole yazıyoo Indigo/Johto Elite Four Defeated: Will Koga yazıların yanında roetlerın resımlerı yok ben genede almısmıyım rozetlerı anlamadım rozet olmaz bunlarda almışın yani kazanmışın
quote:Orjinalden alıntı: lion53 arkadaslar yaw ben sımdı ılk 4 sırakakı 8 kısılerı yendım ondan sonrakı 4 kısılık gruplara gecdım ıkı kısı yendım #1) Sidney,#2) Phoebe yendım ama bana rozet vermedı kapısma bıttıkden sonra sole bı yazı yazıyoo Congratulations! You won the battle! Your team beat Koga's team of the Elite Four. ıkısındede bu yazdı bende View/Edit Your Profile rozetler bakıyoorum onların durdugu bolumde sole yazıyoo Indigo/Johto Elite Four Defeated: Will Koga yazıların yanında roetlerın resımlerı yok ben genede almısmıyım rozetlerı anlamadım http://forum.donanimhaber.com/tt.asp?forumid=356 buraya
4 kişilik gruplarda yani tüm pokeleri 100 lwl olanlarda rozet yoq MsS bence her konuya böyle yazarak post kasıosun kabaq tadı verdi her konunun sonunda