Şimdi Ara

Bu Ne Balığı? OHA.gif (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TECHTRONİC

quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

alın size balık demin bi konuda görmüştüm ne kadar datlı
     Bu Ne Balığı?  OHA.gif

O ne kadar tatlı dediğin balık ne kadar zehirli biliyonmu bu küçüğü Allah tan yoksa alsında eline görüym sonra şeye benzemez o

u balıktan ünlü timsah belgeselcisi bi adam ölmüştü

• Deniz Atı Dedikleri Bu Olsa Gerek yada Deniz Ayısımıdır Nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atomlarına Ayırırım

quote:

Orijinalden alıntı: TECHTRONİC

quote:

Bu Ne Balığı?  OHA.gif

O ne kadar tatlı dediğin balık ne kadar zehirli biliyonmu bu küçüğü Allah tan yoksa alsında eline görüym sonra şeye benzemez o

u balıktan ünlü timsah belgeselcisi bi adam ölmüştü

Yok kardeş bu o değil o adamı vatoz balığı öldürdü maalesef en sevdiğim belgeselciydi karısıyla birlikte çok gezerdi.

• Orijinalden alıntı: TECHTRONİC

Bu Ne Balığı?  OHA.gif

Bunların büyüğü çok zehirlidir...Balon balıkları olarak adlandırılırlar.Anavatanı Kızıldeniz olan ve ılıman sularda yaşayan balon balığının sırt yüzgeçlerinde zehir bulunmakta...Kendisi küçük, hatta sevimli görünüyor. Ama öylesine tehlikeli ki 'Jaws' bile onun yanında masum kalır.

'Balon balığı' denizlerin en zehirli canlılarından biri. Bir tek balon balığının bedeninde bulunan zehir, en az 30 kişiyi birden öldürebilir. Dahası, eti de zehirli olduğundan doğal düşmanı da yok. Balıkçılar da onu avlamaz.

Ancak tıp dünyası için değerli. Çünkü onun zehiri, ilaç yapımında da kullanılıyor. Dahası 'balon balığı' zehiri, kimyasal silah olarak bile kullanılabileceğinden son derece sıkı takip ediliyor.

Kimyasal silah gibi
    ABD'de önceki gün 'balon balığı' zehiri ticareti yapmaya kalkışan bir kişi, FBI tarafından günlerce izlendikten sonra kıskıvrak yakalandı. Kendisini doktor olarak tanıtıp zehiri ilaç yapımında kullanacağını söyleyen Edward Bachner adlı kişi, new Jersey'deki kimyasal labıratuvarında 98 mg. 'balon balığı' zehirine sahip oldu. Bu miktar bile en az 100 kişiyi öldürbilecek güçte.

Tetradotoksin adlı bu maddeyi kentin şebeke suyuna karıştırmaya hazırlandığı anlaşılan Bachner tutuklandı.

Akvaryumlarda yaşayan balon balıkları zehirli olmazken denizlerde, doğal ortamlarında yaşayanlar, denizlerin asıl canavarları sayılıyor. Birkaç yıldan beri bu balıklar Akdenizde'de görülmeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 4 Temmuz 2011; 17:33:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onurdmn

quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi
    Ordinaryus balığı

yok doc.dr.baligi

/>

Killzone'daki Rico'ya benzettim

friday'de ki Craig yani Ice Cube

• Adam Charlie Sheen lan
  • sazan bu, ne de güzel giderdi şimdi
  • büyük balık küçük adamı yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 4 Temmuz 2011; 18:11:56 >
  • Lan konuyu ettiniz pe i çe bu ne lan
  • balığın kafası adamın bacaklarının arasında.

balık fetişizmi=ON
  • isviçreli bilim adamı arkadaşım beni aydınlattı balığın türü beyler Büyük Orfoz muş deli bişey ama çok uysal bi balık türü olup avlanırken tepki vermediği söyleniyor derinlerde yaşıyormuş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.