Bildirim
BU NE BİÇİM DROP RATE !!! (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bugünkü attilayı büz kestik cypher da bişey çıkmadı:D -
bize bone cleaver düştü bide horn bow +4 atilladan -
quote:
Orjinalden alıntı: elizeR
bigunde 7 tane boss kestik.insaf be kardes 7sinden de baş mi cikar
neyin başı lan... -
attilayi mage basina nasil kescen uzaktan vuruyo, kaçarakta kesemessin -
quote:
Orjinalden alıntı: *Overdose*
attilayi mage basina nasil kescen uzaktan vuruyo, kaçarakta kesemessin
LEVEL 61, 56 SKILI İLE SERİ BİÇİMDE KESİYOM. ARKADAN HEAL OLDUMU ÇOK KOLAY..
bu arada 2. kez atilla yı kestim.. yine FISS çıktı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haydar_Dümen -- 2 Aralık 2005, 9:33:43 > -
beyler gm nin ib*eliği üstünde dün eslantta dts partysi yaıoz bi baktım talos arkadaşa dalıyom dedim tmm dedi zaten sağlam adamalar var ben buzu çakarım geri allah kerim dedim tam yakınlaştım yanımızda duran bos bi anda yok oldu ben başladım bosu aramaya party peşimde aradık aradık yok dedim nasıl iş ya bu
gm Türkleri görünce geri çekti anlaşılan bosu neyse sonra bi warior geldi shelli melli yani tam takım warior adam bakınıyo bakınıo yok sonra bize sordu talos nere kayboldu?arkadaşta dedi puff oldu adam ne oldu dedi puff oldu nasıl deince durumu anlattık bu adam başladı shottan gm e küfüre sayıyoda sayıyo yani anlayacağınız yakinda Türk saatlerinde boss bile çıkmayacak adamlar iyice çalıyo malzemeleri bizden
-
SEN YİNE AZ UĞRAŞMIŞSIN. SERVER RESETTEN SONRA BEN HYDE ANTHRE VE ATİLLAYI KESTİM ÇIKAN SADECE COIN :)). AYRICA MANNERLA FALANDA ALAKASI YOK ALAKASI OLSA BENDE MANNER 2980 AYRICA PREMIUM UYEYİM SADECE BOSSLARDA TEMEL İLKE KS OLMAYACAK KS OLDUĞU AN O BOSSTAN İTEM DÜŞME ORANI AZALIO...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X