Şimdi Ara

Bu ne biçim muhabbet la [SS] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu adam şizofreni. kendi söylemiş zaten zamanında şizofreniden hastahanede yatmışım diye. buda neden diyalog şeklinde durum güncellediğini açıklıyo. zaten incelerseniz çok fazla kimlik çatışması göreceksiniz
  • "vıncıkladı" nedir lae ?
  • Candynin sütlü vajinası diye çizgi roman yazmış adam Hatta bir sürü cinsel çizgi roman yazmış. Türkiye'de de bunlar olabiliyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Marcos -- 23 Aralık 2012; 5:46:33 >
  • yine benim derdim var.içimi dökeyim.ben şizofrenim.yani öyleymişim.hastanede kırk gün yattım.gaybdan ses duyuyordum filan.bu hastalıklı dönem içinde okulumuzdaki bir kıza ki bu kızla daha tanışmadan rüyamda görmüştüm ve bundan dolayı kendi kendime gelin güvey olmuştum kıza ben hz isayım dedim ve çok utanıyorum.kendimi mesih sanmam hastalığımın bir sonucuydu.ama kıza telefonda ece ben hz isayım dedim.ve bu rezalet aklıma geldikçe yerin dibine geçiyorum.kızın babası telefon etti sonra kızımı bir daha arama rahatsız etme dedi küfür etti bolca namus bekçisimisin kızım istediğiyle öpüşür dedi dedim namus bekçisiyim ben hz isayım dedim bunlardan dolayıda çok utanıyorum.sizce ne yapmalıyım.sı*ım bu bo*u beraber temizleyelim lütfen istirham ediyorum.bicaus okula gidince kızla karşılaştığımda kız muhammed sen bir öküzsün bana çıkma teklif edeceğine hz isayım dedin demesin.sizce ne yapılmalı.sıçtık bu bo*arazımı olacağız.yoksa bir çıkış yolu varmı.

• herif saksıyı devirmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan bu nasil bir manyak ya kafa gidik bunun kafa gidik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.