Ben haftada 12-13 farklı dizi bölümü izleyen bazen 1 gunde bazen 2 gunde 1 sezon dizi izleyen birisiyim ama 6 hafta fln önce bi bozuldu dizilerin çıkma zamanları birdahada oturmadı izlicek birşey bulamıyorum artık yeni bir diziye baslıyayım desem 1 hafta sürücek 4-5 sezonluk dizi zaten bir elin parmagı kadar dizi kaldı izliyebiliceğim onlarıda bitirmek istemiyorum
arama yapmadım yatarken açtım konuyu eğer bununla ilgili konu varsa bana pm yoluyla linkini atarmısınız yarın bakayım açıldıysa yetkililer silsinler bu konuyu
yok açılmadıysa benim size sorum şu bu dizi boşlugunda ne yapıyorsunuz ? bu ne kadar sürücek bu şekilde bir bilgisi olan varmı ?
Zaten gereginden fazla izliyormuşsun bence, kitap okumayı ve ya diger sosyal hobilere yönel puzzle al onla ugraş. söyledigin kadar sıklıkta dizi izlemen pek iyi degil.
ha ille bir şey izliycem dersen bir kaç anime önereyim onlara başla ama diziyi böyle izliyosan anime bi sararsa 7/24 izlemeye başlarsın. Sonuç olarak izleme aralıgını azalt ille izliycem diyosan anime izlemeye başla
Zamanını boşuna harcıyosun.
quote:
Orjinalden alıntı: ProtezBacak
sen de bunu yazarak zamanını boşa harcıyorsun adamın vakti var imkanı var izliyor ve anladığım kadarıyla artık bunlar kendinden bir parça olmuş izlemeyince kendini boşta hissediyor bu yüzden sen bunu yazdığın için de hayata bakış açısının değişeceğini sanmıyorum önerim animeye başla
quote:
Orjinalden alıntı: Celtic
quote:
Orjinalden alıntı: ProtezBacak
sen de bunu yazarak zamanını boşa harcıyorsun adamın vakti var imkanı var izliyor ve anladığım kadarıyla artık bunlar kendinden bir parça olmuş izlemeyince kendini boşta hissediyor bu yüzden sen bunu yazdığın için de hayata bakış açısının değişeceğini sanmıyorum önerim animeye başla
tamamen haklısın durumum bu aynen Narutoyu izledim en son 165 bölüm Naruto 97 bölüm Shippuuden
oda bitti kısa sürede Death Note Full Metal Alchemist Avatar ( anime deil ) bunları izledim birkaç tane daha güzel anime var bildigim ama hepsi 30-40 bölümlük 1 bölüm 20 dkk 1 günde bitiyor film indirip izlemeye basladım bu dizi yoklugunda ama onlarda dizi gibi sarmıyor bir konuyu 2 saate sıkıstırıcaz diye filmi sıkıcı hale getiriyorlar
önerebiliceğin Anime veya dizi olursa pm atarsan sevinirim izlediklerim imzada var onlar dışında güzek diziler arıyorum
bilgisi olanda yok sanırım benim gibi bu diziler konsunda sanırım kriz yüzünden 2 haftada bir çıkartıcaklardı birçok dizi ama oda çıkmıyor artık
Alias izle Friends İzle Seinfeld izle Oz izle
Bunlar uzun sezonlu diziler.Eğer izlemediysen tabi.
Seçkin filmler izleyebilirsin ya da belgeseller beğendiklerini tekrar tekrar izleyebilirsin.
Bunlar uzun sezonlu diziler.Eğer izlemediysen tabi.
Friends i indiricem listemde o Alias ı ilk kez duydum bakayım hemen Oz uda aldım listeye su anki downloadlar bitince baslıcam indirmeye
@ Frost_Nova
film konusunda tıkanmamın sebebi zaten 6-7 ay önce sınırsıza geçmeden elimde 400-500 vcd film vardı hepsinide izlemiştim ondan sonrada bi 150 kadarda film indirdim izledim izlicek fazla birşey kalmadı forumda açılan konularda önerilen filmlere bakıyorum 100 tane film yazılmış 2 tanesini izlememışim onlarıda indirip izliyorum kalmıyor izlicek bişey :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme