Bildirim
Bu ne böyle ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kafanı Kes Daha Yakışıklı Olursun Demişler Kesmiş :)
TM Vurmayın :( Soruna gelirsek bilmiyorum malesef o.o -
quote:
Orijinalden alıntı: Nychriz
Kafanı Kes Daha Yakışıklı Olursun Demişler Kesmiş :)
TM Vurmayın :( Soruna gelirsek bilmiyorum malesef o.o
Git şu kenarda iki dk utan gel nolursun
Soruna gelirsek, silah efekti. Sadece gerçek para ile satın alınabildiğini biliyorum. Aslında steame bi 5 dolar attırıp denemek lazım. Yada isterim Muhtemelen karakterin gücünü artırıcı bir özellik vermiyordur.
Yukarıdaki butona tıklarsan orada satıldığını görürsün.
-
Bara verip kopuk kafayla dolanacam oyunda hemi
olur
oda bir insan onunda duyguları var . -
Ya sen kafayı filan boşverde , bu karakterlerin niye donları yok asıl sorulması gereken soru bu bence ne itemi ne slotu var -
quote:
Orijinalden alıntı: oKsyqeN
Ya sen kafayı filan boşverde , bu karakterlerin niye donları yok asıl sorulması gereken soru bu bence ne itemi ne slotu var
Don ların slotu yok kendileri var Allah tan . Gerçi gövde eldiven ayakkabı başlık varken neden pants yok gerçekten ilginç . Oyunu tasarlayanlarla aynı mekanda yanlız kalmamak gerek . -
Çok ilginçmiş ya hiç görmedim sebebi nedir acaba o kafasızlığın? -
quote:
Orijinalden alıntı: RolePlayGamer
Çok ilginçmiş ya hiç görmedim sebebi nedir acaba o kafasızlığın?
Hallowen da bundle satilmisti korkunclu olsun diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Animate Guardian Skilii o sanırım, yolda bulduğun eşyaları parça parça hayalet bi guardiana giydiriyorsun, o adam kafalık giydirmemiş ondan öyle olmuş -
quote:
Orijinalden alıntı: Annihilan
Animate Guardian Skilii o sanırım, yolda bulduğun eşyaları parça parça hayalet bi guardiana giydiriyorsun, o adam kafalık giydirmemiş ondan öyle olmuş
Şehirde nasıl kullanacak animate guardian ı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X