hayır diil lıghtıng mage 74 skili 62 skili kaıdı var ya olm ne manyak herifsiniz mage 74 lvl skilli öle olsaydı herkes lıghtıng olurdu millet sisten geçilmezdi
o dediiin asasların 72 skili canım
magelerin 62 lighting skili
bundan kolay ne warya bi ara sis fırtınası olmuştur sonra 2 dene 70 lik mage meteor atmıştır al sana senin 62 skili şaka bi yana o mage in 62 skili die biliorum ben
asas 72 skilli
quote:
Orjinalden alıntı: Sert_Musluman
quote:
Orjinalden alıntı: B3AH
Mage 62 si Ama Tabiki Elektirikcinin
Sucunun ki nasıl
auzuhahaha
lıghtnıng ın kor eden bır skıllının oldugunu duymustum bu senın basna gelen o olabılır
quote:
Orjinalden alıntı: ætilla
kıyameti yaşamışsın
Kıyameti gören masum köylü
yaw tabiki 72 skilii olimpiadakiler bilir insanlarda metalicca var ve 75 oldu galiba o attı bana sakın yemeyin 62 skili falan degil 72 skiliii kesinlikle eminim
o kesinlikle mage lwl 72 skillidir !..
quote:
Orjinalden alıntı: NeShTeR
light shock 62 lighting skili kendisi static nova gibi gorunume sahiptir indiginde damage wrumaz ama belli bir sure flash bang yemis gibi bir sey olur :D
yaw anlamadım..bri daha açık bi şekilde açıklarmı? şimdi static novayla meteor arasında skill mi çıktı? bildiim kadarıyla nova meteor die sıralanıo ,kafam karştı
bu konu hakkında topicler var araştır ascık
etraf siyah olursa asas 72 beyaz olursa mage 62 skilli
becnede yaw araştır biraz tembel olma
bende anlamadım ama bana hiçras gelmedi [8D]
quote:
Orjinalden alıntı: megolamanyak
becnede yaw araştır biraz tembel olma
KARDEŞİM AÇILAN BUNCA SAÇMA SAPAN TOPİCİN ARASINDA LAF ATICAK BENİ Mİ BULDUN , NEYİ ARAŞTIRIYIM BURASI BİŞEYLER SORUP ÖĞRENMEK İÇİN AÇILMIŞ Bİ YER DEĞİL Mİ , MERAK ETMİŞİM SORUYORUM , MADEM TEMBELLİK YAPIYORUM O ZAMAN 1-2 ÖRNEK VERDE BENDE Bİ DAHA ONA GÖRE TOPİC AÇARIM
quote:
Orjinalden alıntı: numand
dmekki benım yedigim lvl 72 asas skilıydi
quote:
Orjinalden alıntı: peka
quote:
Orjinalden alıntı: numand
dmekki benım yedigim lvl 72 asas skilıydi
olabiler
quote:
Orjinalden alıntı: gkurtaran
ARKADAŞLAR SS ÇEKEMEDİM AMA GEÇEN GÜN CZ DE TOWNDA OTURURKEN Bİ ANDA HER TARAF BEMBEYAZ OLDU SİS GİBİ BİŞEYDİ HİÇ BİŞEY GÖRÜNMÜYODU SONRA METEOR YAĞMAYA BAŞLADI ÜSTÜME SONRA BEYAZLIK GİTTİĞİNDE TOWNUN YARISI YERE SERİLMİŞ YATIYODU BU ETRAFI BEYAZ YAPMA BÜYÜSÜ HANGİ KARAKTERİN VE LVL KAÇTA AÇILIYO BİLEN VARSA LÜTFEN SÖYLESİN