Aynen ben de .. Sonuçta abuk bir konu değil .. 25 ekim diye belirtmen abes olmuş ..
Hortlatmışsınız konuyu ve cevap verilmiş. Ayrıca öğrenip öğrenmemeniz benim umrumda değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Escoteric
Hortlatmışsınız konuyu ve cevap verilmiş. Ayrıca öğrenip öğrenmemeniz benim umrumda değil.
Saygılı ve seviyeli sanardım seni , Fırat'ın dediği doğruymuş
quote:
Orijinalden alıntı: ClassRouGe
quote:
Saygılı ve seviyeli sanardım seni , Fırat'ın dediği doğruymuş
Baran senin de herkesle ilgili bi kanaatin var ha
2 kişi bana saldırırsa ne dememi bekliyorsun?
bu sülahi undy buf str sw'leri 20 dk yapar
quote:
Konu 25 ekim.
Eskiden 3 senelik konulara cevap yazınca hort derlerdi şimdi 20 günlük konuya hort diyorlar. Sana iki kişimi saldırdı yoksa sen burda bu konuya cevap yazan onlarca kişiyemi saldırdın orası biraz muamma..
3 senelik konularada hort derim.
quote:
3 senelik konularada hort derim.
Sen beni yanlış anladın ben senin neye ne dediğinle hiç mi hiç ilgilenmiyorum... Sadece forumdaki insanlara karşı biraz daha saygılı ol senden ricam. Sana saldırıldığını yazdın. Ama eğer tarafsız bakarsan asıl saldıran sensin.
bkz. ben 14 kasımda yazmışım konu 25 ekim diye. Adam gelip 19 kasımda laf atıyor. 2 seçeneğimiz var,
ya benimle bir sorunu var (kuvvetle muhtemel)
yada 5 gün boyunca ne söyleyeceğini düşündü.
quote:
bkz. ben 14 kasımda yazmışım konu 25 ekim diye. Adam gelip 19 kasımda laf atıyor. 2 seçeneğimiz var,
ya benimle bir sorunu var (kuvvetle muhtemel)
yada 5 gün boyunca ne söyleyeceğini düşündü.
Konuyu tartışmaya dönüştürmeyeceğim. Ve bu mesajımı son olarak atıyorum bundan sonra bu topic içinde sana cevap vermeyeceğimi bildirmek isterim baştan yoksa sana söyleyecek laf bulamamış olmamı düşünürsün sen. Konu yukarda olduğu için girdim ve senin garip mesajlarına tanık oldum. Kafama hiçbirşeyi takmamki 5 gün boyunca sana ne diyeceğimi düşünmem hayatımda KO, KO bölümü ve senden çok çok önemli şeyler var ve bunun farkındayım. Lütfen mesaj atarken empati kurmayı dene.
Ne alaka?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme