Bildirim
bu ne kalabalık bi bakın!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
BEYLER TAHMİNLERİNİZ YAZIN EN AZINDAN -
tahmin yazınca azalacakmı kalabalık?quote:
Orijinalden alıntı: euhehee
BEYLER TAHMİNLERİNİZ YAZIN EN AZINDAN -
FARKLI DÜŞÜNCELER ÇIKABİLİR ORTAYA ONDAN DEDİM AMA HALA GİREMİYOM OYUNA DC DC DC DCquote:
Orijinalden alıntı: PrinceOfPersia
tahmin yazınca azalacakmı kalabalık?
Alıntıları Göster
-
büyük yazmandaki hacet ne sorabilirmiyimquote:
Orijinalden alıntı: PrinceOfPersia
tahmin yazınca azalacakmı kalabalık?
Alıntıları Göster -
BELKİ Bİ ÇÖZÜM BULUNABİLİR DİE BÜYÜK YAZDIM İŞTEquote:
Orijinalden alıntı: evıl
büyük yazmandaki hacet ne sorabilirmiyim
Alıntıları Göster -
yeni serverlarsa girmen zorlaşabilir.hatta bazen kafanı duvarlara vurmak istersin.ama eski serverlarda o problem kalmadı.athens , troy , venice gibi serverlara ilk seferde giriliyor artık.quote:
Orijinalden alıntı: evıl
büyük yazmandaki hacet ne sorabilirmiyim
Alıntıları Göster
ayrıca topikte yazan diğer arkadaşlar milleti azarlıycağınıza fikrinizi yazın eliniz yorulmaz klavyenin 2 tuşuna basıcanız.alt tarafı bir soru sormuş arkadaş.
-
TEK TIKLAMADIBEN TROY DAYIMquote:
Orijinalden alıntı: Barbar
yeni serverlarsa girmen zorlaşabilir.hatta bazen kafanı duvarlara vurmak istersin.ama eski serverlarda o problem kalmadı.athens , troy , venice gibi serverlara ilk seferde giriliyor artık.
ayrıca topikte yazan diğer arkadaşlar milleti azarlıycağınıza fikrinizi yazın eliniz yorulmaz klavyenin 2 tuşuna basıcanız.alt tarafı bir soru sormuş arkadaş.
Alıntıları Göster
-
quote:
TEK TIKLAMADIBEN TROY DAYIM
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: euhehee
valla biladerim ben venicedeyim.venice troydan sonra açıldı hemde.ilk seferde giriyorum.senin şansına artık.ne diyim.
-
ben olimpusa genelde tek çekiyorumquote:
Orijinalden alıntı: Barbarquote:
Orjinalden alıntı: euhehee
valla biladerim ben venicedeyim.venice troydan sonra açıldı hemde.ilk seferde giriyorum.senin şansına artık.ne diyim.
Alıntıları Göster
arada birde 2- bilemedin 3 defa dc veriypr alıyor
bütün serverlarda sınır kaldırıldı sanki yada çok büyütüldü serverlar lagda pek yok telekomunki hariç
-
su telekom ısını ne zmn bıtırcek bılwen var mı aranızdaquote:
Orijinalden alıntı: OnIy4yOu
ben olimpusa genelde tek çekiyorum
arada birde 2- bilemedin 3 defa dc veriypr alıyor
bütün serverlarda sınır kaldırıldı sanki yada çok büyütüldü serverlar lagda pek yok telekomunki hariç
Alıntıları Göster -
yenı kurulan serverlar daha boss grece alp olumpy vsquote:
Orijinalden alıntı: cobraa
su telekom ısını ne zmn bıtırcek bılwen var mı aranızda
Alıntıları Göster -
bu nedirya hala giremiyorumquote:
Orijinalden alıntı: ultramanic
yenı kurulan serverlar daha boss grece alp olumpy vs
Alıntıları Göster
-
deneyeceksin mecburen.bende oasis teyim inan kaç defa dc yedim en sonunda gidimquote:
bu nedirya hala giremiyorum
Alıntıları Göster
-
girmiyokiiquote:
Orijinalden alıntı: Farabî
deneyeceksin mecburen.bende oasis teyim inan kaç defa dc yedim en sonunda gidim
Alıntıları Göster -
abi tıklamayı bilcen sorun orda olabilir ne diyo bu salak demeyin enter a basma mausla git connect e hafifce bas eğer abaza gibi mausun tusuna veya enter a yüklenirsen girmez ben olsam bende sana dc verirdim git mausla connecte hafife tek bi tık yap bak nası giiryo oyun bile kibarlıktan anlıyoquote:
girmiyokii
Alıntıları Göster -
BAKIN TRAFİC YAZISINI GÖRÜRSENİZ SERİ SERİ TIKLAYIN HADİ İİ ŞANSLAR....quote:
Orijinalden alıntı: Nuri Alço
abi tıklamayı bilcen sorun orda olabilir ne diyo bu salak demeyin enter a basma mausla git connect e hafifce bas eğer abaza gibi mausun tusuna veya enter a yüklenirsen girmez ben olsam bende sana dc verirdim git mausla connecte hafife tek bi tık yap bak nası giiryo oyun bile kibarlıktan anlıyo
Alıntıları Göster
-
Bende giremiyorumyaa -
yaa giremiosan bi sebebi var demekki server kalabalık olmasa neden almasın topic kirliliği yapmıssın dünyada bunu bilmeyen var mıdırquote:
Orijinalden alıntı: __kedicik_tr__
Bende giremiyorumyaa -
benim bildiğim bu tür oyunlar saat (gece)04:30 ve (sabah)09:00 arası boş oluoo neden dersenizz saat farkı yüzünden knight tan biliyorumm..quote:
Orijinalden alıntı: Kaisertr
yaa giremiosan bi sebebi var demekki server kalabalık olmasa neden almasın topic kirliliği yapmıssın dünyada bunu bilmeyen var mıdır
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemonster -- 13 Ağustos 2006; 11:59:43 >
Benzer içerikler
- joy sro
- silkroad thief olma
- silkroad baronet görevi
- an unknown error occured while checking for a mbot update
- teamspeak sesli konuşma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X