Şimdi Ara

Bu Ne Saçmalık ? ( Moderatörlük bu mudur ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Toorop

quote:

Orijinalden alıntı: ReDEyeSAnk

@ troop "Biz burada iki yabancı insandan bahsediyoruz"

Sizin için yabancı olan bir insan bizim derneğimizin bir üyesidir, sizin için yabancılık teşkil eden bir üye bizim için çok önemli bir kişiliktir.

Netice olarak siz bir karar verdiniz, biz bu karara en azından ben itiraz ediyorum,,

Yargıda bu işi Yargıtay çözer bende bu işi objektif bir admin tarafından yapılmasını istiyorum,,

Hem @Kornrulez adlı üyemizin hemde benim konumun silinmesinin haklı veya haksız olduğu kararı verilsin,

Yöneticilerimizden kimseyi tanımıyorum ve sanal bir ortamdayız bu yüzden meslektaşım olarak sizden rica edebilir ve bu konuda sonsuz güvenimi esirgemem,

sizden ricam sağlıklı, objektif öngörüsü ile bir admine her 2 konuyu iletmeniz, cezamız dogruysa cezamızın dogrulugunu bize iletmeniz, cezamız yanlış isede en kısa zamanda adaletli olarak haklarımızın tarafımıza iade edilmesini sağlamanız..

Tşkler..

Beyazbüyü adminimiz ve rds adminimiz son derece adil kararlar veriirler şüpheniz olmasın.

Keyifli bir tartışma oldu, ayrıca teşekkür ederim.

Haklı veya haksız olalım bir şeyleri tartışarak karara bağlamak adalet sistemimizin temelini oluşturur,

Siz bir meslektaşım olarak adı geçen adminlerin objektif olduklarını söylüyorsanız bu konuda sonuna kadar arkadanızdayımdır,

Kendileri cezanın geçerliliği veya cezanın kaldırıldığını heralde en kısa zamanda ivedilikle tarafımıza bildirirler çünkü geç tecelli edilen adalet adelet değildir :) zaten 4 gün cezanın 1 günü bitti bile,,

Bu arada gerçekten bizlere yakışan bir tartışma oldugu için ben tşk ederim..

@Beyazbüyü sevgili adminim dediğiniz linke konuyu açın diyorsanız açıyım, ama benim pc-cd arşivim playstatıon 3 oyunlarıyla takaslıktır, dolayısı ile yeniden playstattıon alt forumu altında konumu açmak isterim kararınızı yazarsanız bende ona göre nerde dersenız orda açıyım konumu sadece ps3 oyunlarıyla takaslık oldugu için o bölümde ilan açmam daha uygun tabiki karar sizin..

ayrıca ilanımın içerigini yollamıssınız ama ne yazıkkı gönderdiğiniz içerikten resimlerimi alamıyorum, ancak oradaki resimlerin linki ile yeniden gösterim yaparım diye düşünüyorum ama copy paste ile olur derseniz onu yapıyım..

Tşkler,

• Sayın yöneticiler,

İnsomnia nickli arkadaş benimde nick i mi ve doğum tarihimi mesajlarında belirttiği için sessizliğimi bozarak kendimi ifade etmek istiyorum.

Öncelikle çalışmalarınızdan ve milyonlarca kişilik forum platformunu oluşturup, değişik yaşayış veya hayat tarzı olan insanları bir araya getirdiğinizden dolayı teşekkürü bir borç bilirim.

Yukarıda bahsettiğim gibi değişik yaşam tarzı, birbirinden farklı maddi durumlar, insanların yetiştirilme tarzları her birimize yaşımız ne olursa olsun tecrübe katmaktadır.

Derneklerde takdir edersiniz ki hiyerarşik bir yapı vardır. Bu arkadaşımız bu yapıya uymadan açık açık ben niye alınmıyorum da bu arkadaşlar nasıl alınmış diye huzur bozucu laflarda bulunmuştur.

Kornrulez arkadaşımız çok içten olan ve doğal davranmayı seven , la bebe derken küçük düşürmekten çok şive kullanmış bir arkadaşımız.

Kaldı ki insomnia bu olaydan sonra size şikayette bulunmasına rağmen hala forumda konuşmaya ve diğer üyelerle tartışmaya devam etmiştir.

Benim sizden ricam ve bir üyeniz olarak beklentim, Yücel (kornrulez) arkadaşımıza ceza verildikten sonra, diğer arkadaşa da huzuru bozması ve oyunların konuşulduğu, her yaştan ve neredeyse her ilden insanın buluştuğu bir ortamda gerginlik yaratması nedeniyle yaptırım uygulanmasıdır.

Eğer uygulanmışsa ve benim haberim yoksa affınıza sığınırım...

Yaptığınız işin zorluğunu bilen ve saygı duyan bir insan olarak sevgilerimi ve saygılarımı iletirim.

Bilgehan OKUMUŞ

• Sattığınız ürün içeriği neyse o ürüne ait ilgili bölüme ilanı açmanız gerekiyor.
  • @Toroop ve Yönetici arkadaşlarımın dikkatine; şimdi hatırladım belki ilginizi çeker,
    ilgili konuşma ps3+30 derneğinin 166 sayfasındadır..

quote:

Orijinalden alıntı: Insomnia86

abilerim biraz caddede dolaştım,ettimde gereksiz yere gerginlik yarattığımı farkettim, sinirlerinizi yıpratmak istemezdim =( normalde çok sakin bir insanımdır ama son 1-2 haftada yaşadıklarım ( annemin göz retinasının yırtılması, bir dostumun beni yüzüstü bırakması,gelecek ay askerlik vs.)hepsi üst üste binince beni bu aralar baya gerdi haliyle... şanssızlık eseri içimdeki enerji patlaması biraz sizin üzerine boşalmış oldu =( bu yüzden tekrardan özür dilerim. şu hayatta en nefret ettiğim olay 3 günlük dünyada insanların kalplerini kırmak olur. sizleri üzüp,kırdığım için çok üzgünüm, beni affedin .. gfelecek ay askere gidiyorum kaderde belki şehit olmakta var , hakkınızı helal edin,hoşçakalın...

Herkese Günaydın Arkadaşlar,

@İnsomnia86 gereksiz bi tartışma başlatmıssın ama hatanı anlayıp tüm dernektaşlarımdan özür dilemissin bu guzel bi düşünce tabiki, yaşadığın zor zamanların olmuş öncelikle geçmiiş olsun ama ne olursa olsun burası sanal bir platformda olsa önce düşünüp irdeleyip daha sonra mesaj yazman daha güzel olurdur..

Ayrıca arkadaş daha sonra pmler ile şikayyetten vazgeçtiğini iletmiştir bizlere, dilerseniz o mesajların özetlerini geçebiliirim,

Tartışma nedenimiz şikayettir, şikayetten vazgeçildiğine göre ayrıca kişi yukarıdaki ibarelerdende anlaşılacağı üzere yaptığı hataları benimsemiştir, dolayısı ile @kornrulez nickli üyemizin cezasının kaldırılmasını saygı ile sizlerden talep ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Sattığınız ürün içeriği neyse o ürüne ait ilgili bölüme ilanı açmanız gerekiyor.

Tamam sorun değil artık konu meselesi halledilir o,

@kornrulez hakkında yapılan şikayet içinde yukarıda yazdıklarım açıktır,

şikayete bağlı olarak ceza verildiyse, şikayetten vazgeçen ve bizlerden özür dileyen üyenizin beyanlarına bakarak söz konusu cezanın istemini karara baglarsanız sevinirim,,

@Toroop sayın meslektaşım maddeleri çıkartalımmı yoksa halledermiyiz aramızda ...
  • @ReDEyeSAnk

Halen verilen cezanin 4 gün oldugunu iddia ediyorsunuz.Hayir verilen 3 uyari puanidir,daha önce almis oldugu 2 uyari puani ile birlesince otomatikman 4 günlük uzaklasmistir.Bu önemli bir ayrimdir,lütfen atlamayin.

@scaletti

Imsonmia'yi özel mesaj yolu ile uyardim,kendisi birdaha böyle bir tartisma icine girmeyeceginne söz verdi.Konunun uzamamasi icin bu konu hakkinda forumun herhangi bir yerinde yazilan mesajlara müdahale edecegim.Aranizdaki tartismanin daha fazla dallanip budaklanmayacagina inaniyorum.
  • @Mahs3R - Sayın yöneticim,

İlginize ve alakanıza teşekkür ederim...

Zaten bence de artık uzamaması gerekir.

Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

@ReDEyeSAnk

Halen verilen cezanin 4 gün oldugunu iddia ediyorsunuz.Hayir verilen 3 uyari puanidir,daha önce almis oldugu 2 uyari puani ile birlesince otomatikman 4 günlük uzaklasmistir.Bu önemli bir ayrimdir,lütfen atlamayin.

@Mahser, benim için netice önemlidir, uyarı puanı verdiğin üye neden ceza aldı ?

Çünkü şikayet edildi, Siz neyi savunuyorsunuz pm lere bakma yetkimiz yok, ancak şikayet olursa inceleriz..

Söz konusu şikayet geri alındı, adam geldi özür diledi,

Peki madem bu kadar kurallarımıza bağlıyız neden cezası aman pardon sızın deyımınızle 3 gunluk ceza puanı neden sılınmıyor geri ?

ben 4 gün cezanın sılınmesını değil verdıgınız ceza puanının sılınmesını talep edıyorum o zmn sızden..

@Beyazbüyü bu konu hakkında sizden bir yorum bekliyorum, şikayet geri alınmış ve dernek üyelerımızden özür dilenmiş bulunmakta dolayısı ise şikayete bağlı olarak verılen ceza puanının gerı alınması gerekmektedır..

Zaten cezasının bıtmesıne 1 gunmu ne kalmısh heralde tam bılmıyorum ama 1 saat bıle kalsa tarafınızdan cezanın kaldırılmasını beklıyoruz..

@Toroop Günaydın Üstadım,

• kornrulez'in üyeliği açıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

kornrulez'in üyeliği açıldı.

İlginiz ve alakanız için tşk ederim,

Sonucun olumlu olması sevindirdi beni,

Başta @ Toorop ve size tşk ederim,

İyi Çalışmalar..
  • Yok ben anlatamadim bir türlü, halen kavram kargasasi yasiyorsunuz. 3 uyari puaninin ne anlama geldigini anlatamadim.Neyse zaten gerek kalmamis.

Bu arada ;

quote:

Ps3+30 olarak haksızlığa mahal vermieyeceğimiz ortada.. Dün geceye yetiştiremedik ama sabahki mesajlar işe yaramış en azından,,

Bu aralar gözler üzerimizde arkadaşlar, bu şekilde verilen cezanın dönüşü azdır ama dönüldü,

dolayısı ile bu karardan memnun olmayan modlar olacaktır, onlarda açıkca peşimizde olacaktır, bilgilerinize..

Demissiniz..Herhangi bir moderatörün size taktigi gibi bir düsünceniz varsa eger,kendi adima acikca söyleyebilirimki yillardir konsol bölümünde görev yaparim sizi ilk kez bu baslikta gördüm.Eger öyle bir niyetimiz olsaydi emin olun hersey cok farkli olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EqnatoN -- 22 Temmuz 2011; 13:30:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

Yok ben anlatamadim bir türlü, halen kavram kargasasi yasiyorsunuz. 3 uyari puaninin ne anlama geldigini anlatamadim.Neyse zaten gerek kalmamis.

Bu arada ;

quote:

Ps3+30 olarak haksızlığa mahal vermieyeceğimiz ortada.. Dün geceye yetiştiremedik ama sabahki mesajlar işe yaramış en azından,,

Bu aralar gözler üzerimizde arkadaşlar, bu şekilde verilen cezanın dönüşü azdır ama dönüldü,

dolayısı ile bu karardan memnun olmayan modlar olacaktır, onlarda açıkca peşimizde olacaktır, bilgilerinize..

Demissiniz..Herhangi bir moderatörün size taktigi gibi bir düsünceniz varsa eger,kendi adima acikca söyleyebilirimki yillardir konsol bölümünde görev yaparim sizi ilk kez bu baslikta gördüm.Eger öyle bir niyetimiz olsaydi emin olun hersey cok farkli olurdu.

Konuyu sabah satlerinde Amirinizin mesajı üzerine bende tşk ederek kendisine kapatmıştık,

Ama siz benim üyesi bulunduğum Ps3+30 gurubuna bir yazının takibini yaparak alıntıyı buraya taşımızsınız,

Üyeliğim süresince bende sizin varlığınızdan haberdar değildim, bu demek olmuyorki siz veya ben konsol bölümünde takılmıyoruz..

Ama eğer öyle bir art niyetiniz olsaydı zannetmiyorumki böle çok bariz açık hatalar yapmazdınız,,

Yeniden tşkleri sunarım, İyi Çalışmalar..

• Konunun kisisel bir tartismaya dönmemesi icin birkac ufak seyi aciklayarak noktayi koyayim.Öncelikle yönetim kadrosu arasinda amir-cavus iliskisi yoktur,amirim olarak gördügünüz Beyazbüyü benim cok sevdigim bir dostumdur.Bir diger husus ise kornrulez'e 3 uyari puanini veren ben degilim.Fakat benim verip vermemem farketmiyor burada inandigimiz seyler üzerine fikir yürütüyoruz.Konsol bölümü olayina gelirsek buna deginmek bile komik olur,profilime girip attigim mesajlari okudugunuzda cok sasiracaksiniz,yalnizca tek baslik altinda aktif oldugunuz icin elbette haberiniz olamaz cok dogal:)

Rica ederim,iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EqnatoN -- 22 Temmuz 2011; 14:52:42 >
  • Bu bölümün amacı ceza sorgulama değildir. Neden ceza aldığınızı öğrenmek istiyorsanız forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atmalısınız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.