Bildirim
bu ne ya kimse cvp yazmıyo kapatın o zmn bu sayfayı sorunum var bi bakın
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: isaa52
ınternet cafede 23 numaralı masamın saatı degısıyo hep gerıden gelıyo ay yıl hepsı degısıyo sorun ne olabılır acaba cvp beklıyorum
İnternet cafe işleten sizseniz tecrübeli olmanız gerekmez mi
Daha önceki başlık açanlara bios pilini değiştirmelerini ya da biostan tarih saat güncellemelerine bakmaları tavsiye ediliyordu -
Öncelikle işletim sisteminiz nedir ?
Sağ alttaki saat sekmesine girip time.windows.com gibi bir adresti sanırım o sekme altında da var o adres zaten microsoftun serverindan güncellemeniz gerekmekte.
Veya bir ihtimal daha bios pilini değiştirmeniz gerekiyor. -
Kesinlikle İşletim sistemi hatasında kaynaklanıyor.Hiçbir hata vermez ama hep geri kalır .Bende de aynı sorun vardı işletim sistemimin yedeğini kurdum .Şimdik hiç bir sorun yok saat gercek zamanla aynı ilerliyor.Yani hep dogru.
Siz yinede yedek kurmadan yada format atmadan önce bios u defult hale getirip bir mühlet kullanın. Sorun düzelmezse pili değiştirin oda olmazsa yedek kurun .Eğer yedek yoksa format atın. -
1. Deepfreeze programı falan kullanıyor musunuz? Eğer varsa ondan kaynaklanıyor.
2. Anakart üzerindeki pili değiştirmeyi deneyin.
3. Biostan saati düzeltin sonra oturumu açın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X