Şimdi Ara

Bu Ne Yav ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler daha demin bir maça girdim ben ve duo girdiğim arkadaş hariç kill alan yok dalgasına oynadılar 13. dakikada bizim takımın ilk kilini aldım . Birde maç sonu küfürleri yiyen bendim .

Şekil 1- A

Bu Ne Yav ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaKole -- 26 Ocak 2013; 19:19:37 >

• Burası Türkiye alış bunlara.
  • dakka 20 40 farmcılar gelir şimdi
  • Dakika 20 farm .....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yatmaktan farm mı yaptım yav .?
  • oha farma bak tr serveri farm yok abi
  • Yav alın kardeşim , adc yim normalde yakın dövüşlerde farm eksikliği oluyor tabi .

http://www.legendsnet.com/stats/tr/206318/?r5
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaKole

Yav alın kardeşim , adc yim normalde yakın dövüşlerde farm eksikliği oluyor tabi .

http://www.legendsnet.com/stats/tr/206318/?r5

mordeyle yakından creep? En kolay farm yapılacak herolardan morde.
  • ne morde'lar gördüm dakika 25 300 farm...
  • Mordeyi AFK Bıraksan Daha çok Farm Yapardı.
  • Lütfen. Bir daha morde oynama
  • türk serverında minimum 5 kişi girmessen gg olursun. birde normal oyunmuş double gg
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbrainx

türk serverında minimum 5 kişi girmessen gg olursun. birde normal oyunmuş double gg

cok alakasi yok surekli solo oynuyorum nerdeyse.WL gayet iyi.Rakip full premade falansa dogal olarak yeniliyoruz tabi,iki kisi falansa cok problem olmuyor zaten suan uber bi oyuncu gormedim trde.Turnuvaya giden takimlardan birkac kisi baya iyiyi benim seviyeme gore tabi onlarda premade giriyor hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

türk serverında minimum 5 kişi girmessen gg olursun. birde normal oyunmuş double gg

cok alakasi yok surekli solo oynuyorum nerdeyse.WL gayet iyi.Rakip full premade falansa dogal olarak yeniliyoruz tabi,iki kisi falansa cok problem olmuyor zaten suan uber bi oyuncu gormedim trde.Turnuvaya giden takimlardan birkac kisi baya iyiyi benim seviyeme gore tabi onlarda premade giriyor hep.

çok alakası yok demişsin ama birebir benim demek istediğimi yazmışsın. Değişik bir yaklaşım şekli
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

çok alakası yok demişsin ama birebir benim demek istediğimi yazmışsın. Değişik bir yaklaşım şekli

wl bazindan aldim.Dedigim gibi tum oyunlarim solo nerdeyse cok iskencede cektim,azda olsa cekismeli maclar yasadim yada cok kolay ezdik.O kadarda premadelik durum yok premade girenlere de baya sallarim yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.