Şimdi Ara

Bu NE zzzz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sold manestesin dimi bu arada partyde başka kim wardı bende bi ara senin partydedim
  • VaLLa biLmiyorum o sırada OYunda DeiLdim ......... bebesi o ara bannlamiş
    CS oynuyoRdum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ioriyagamib

30 40 Lvllik Char İçin Üzülecekmi ßide

Bana 30-40 Diyon BEnim LvL im 63 Tü ve Np de 133k İdi
  • GeReKsİzTopİc

• kaHAsı OLma
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qbi

GeReKsİzTopİc

Biraz sakin ol, ne bu şiddet bu celal..

• quote:

Orjinalden alıntı: HloveJ

quote:

Orjinalden alıntı: Qbi

GeReKsİzTopİc

Biraz sakin ol, ne bu şiddet bu celal..

taam olmaya çalışırım ama bunlarda sıktı abi ya

*imzan kural dışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qbi -- 2 Ekim 2006; 23:25:13 >

• CZ de koxp açana
    Açıpta pişkin olana x2
    Pişkin olupta bide np siyle böbürlenene tüüüh hrrrp tuh
  • Koxptan ban yemişsin afiyet bal şeker olsun boğazında kalır desem çokmu iltifat ederim bide cz de açıyormuşsun hazır yalaşamışken sorayım...
    1. Koxpla adam kesince ne zevk alıyorsun?
    2. Koxpla NP sini çaldığın kişilerin arkandan ne kadar ailende bayan varsa hepsine dil uzattığından bihaber misin?
    3. Koxpla insanların haklarını çaldığını bilmiyorumusun sende Allah korkusu yok mu?
    4. Tüm bunları bilipte bunları yaparak nasıl bu kadar rahat olabiliyorsun insanların arkandan ettikleri beddualar küfürler şikayetler hiç mi umrunda değil nasıl bu kadar yüzsüz ve duyarsız olabiliyorsun?
    Sayın KOXP user bana bunların cevabını verirsen minnettar kalıcam lütfen bana bunların cevabını ver çok ama çok merak ediyorum senin gibi bu oyunu oynayanların neler hissettiklerini gerçekten çok merak ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 3 Ekim 2006; 0:26:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: electiricrain

niye kooxp lu partyi ye gırıon

girmiyoki kendi kullanıyo koxpu
  • Bir de utanmadan bu ne mi diyorsun? Senin koxp kullandığına dair onlarca ss var elimde .ksc formatında. Toptan iletmek üzere bekletiyordum, iyi olmuş benden önce davranmışlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoLdRoGUe

hehehe bende koxp vardıı obur bebelerde ayvayı yedi o zaman :)))

bla bla bla
  • Hayır işin komik yanı np'ni de yazmışsın. Senin koxpla kastığın np'yi kim kaale alır ki. Kim alkışlar, kim tebrik eder ki? Sadece senin gibi ezik, yeteneksiz kullanıcılar.. 68k np'm var, ve 1 tek np'yi bile koxpla almadım. Tek 1 np'mi bile townda yatarak edinmedim, paşalar gibi partimle beraber dolaştım. 'GEÇ'miş olsun..

Ekleme: Koxp'la bile o kadar az np kasacak kadar beceriksizmişsin, söylemeden duramayacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NihiList KeLebeK -- 3 Ekim 2006; 0:46:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoLdRoGUe

2006-10-02 06:14:00 type of inqury block30 entered by SirAnoxThird Party Tools.
    Third Party Tools. soldrouge Manes

To Be Continued..Ahuahuh!! xD!
  • 'GEC'(iril)mis olsun daha dogrusu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

Koxptan ban yemişsin afiyet bal şeker olsun boğazında kalır desem çokmu iltifat ederim bide cz de açıyormuşsun hazır yalaşamışken sorayım...
    2. Koxpla NP sini çaldığın kişilerin arkandan ne kadar ailende bayan varsa hepsine dil uzattığından bihaber misin?
    3. Koxpla insanların haklarını çaldığını bilmiyorumusun sende Allah korkusu yok mu?
    4. Tüm bunları bilipte bunları yaparak nasıl bu kadar rahat olabiliyorsun insanların arkandan ettikleri beddualar küfürler şikayetler hiç mi umrunda değil nasıl bu kadar yüzsüz ve duyarsız olabiliyorsun?
    Sayın KOXP user bana bunların cevabını verirsen minnettar kalıcam lütfen bana bunların cevabını ver çok ama çok merak ediyorum senin gibi bu oyunu oynayanların neler hissettiklerini gerçekten çok merak ediyorum...

bende sana soru sorayım ama senin gibi 3 soru sormuş havasıyla değil 3 üde birbirinin aynı zaten sen hiç koxp partiyle kasmadınmı koxpun yaratıcısıda zaten ko nun kendisi olduğunu bilmiyormusun ve en önemliside sen bunun bir OYUN olduğunu bilmiyormusun??? ben cz ye 64 lwl olana kadar koxpla girmedim gerçi cz ye girmedim 64lwl olunca bi girdim(koxpsuz) önune gelen bana 5 li ok atıyor çok zoruma gitti ben 64 lwl olmuşum 55 lwl adamlar beni yatırıyor madem öyle işte böyle dedim bende koxpu çalıştırdım maneste olan ark. beni bilir 3 gün koxp çalıştırdım 125c np oldu bumu erkeklik enemy atağı kaldırsınlar bide adam gibi cz yapalım kimse kusura bakmasın 55 lwl adam beni yatırsın diye ben cz ye girmem

soludrouge geçmiş olsun kardeş ben kara :)))) beni geçmişsin ben 126c npde kaldım ama sen banlısın ben seni geçerim kolay gelsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: ertuqrul

quote:

Koxptan ban yemişsin afiyet bal şeker olsun boğazında kalır desem çokmu iltifat ederim bide cz de açıyormuşsun hazır yalaşamışken sorayım...

bende sana soru sorayım ama senin gibi 3 soru sormuş havasıyla değil 3 üde birbirinin aynı zaten sen hiç koxp partiyle kasmadınmı koxpun yaratıcısıda zaten ko nun kendisi olduğunu bilmiyormusun ve en önemliside sen bunun bir OYUN olduğunu bilmiyormusun??? ben cz ye 64 lwl olana kadar koxpla girmedim gerçi cz ye girmedim 64lwl olunca bi girdim(koxpsuz) önune gelen bana 5 li ok atıyor çok zoruma gitti ben 64 lwl olmuşum 55 lwl adamlar beni yatırıyor madem öyle işte böyle dedim bende koxpu çalıştırdım maneste olan ark. beni bilir 3 gün koxp çalıştırdım 125c np oldu bumu erkeklik enemy atağı kaldırsınlar bide adam gibi cz yapalım kimse kusura bakmasın 55 lwl adam beni yatırsın diye ben cz ye girmem

soludrouge geçmiş olsun kardeş ben kara :)))) beni geçmişsin ben 126c npde kaldım ama sen banlısın ben seni geçerim kolay gelsin...

İmzamdaki 1. resimdeki arsenik_tr adlı char ile sadece ve sadece lvl 45 den 50 ye kadar kosp kullandım guawang kospu bu koxp değil o zamanlar illegal olduğunuda bilmiyordum daha sonra zaten 3. party programı hiç açmadım ve 61 lvl den 62 ye geçene kadar Golem koxpta yata yata kastırdım o priestimi ama daha sonra geçtiğim edana ve manes serverlarında asla ve asla ne koxp açtım nede party sine girdim charlarım alttakilerdir ve bu charlardan sadece madeinkutahya07 nickli olanını sonradan almış bulunmaktayım yani o charın nasıl kastığı hakkında bilgim yok ama diğer charlarımı koxpla kasarken çekilmiş bir resim varsa getir sana charı vereyim asla koxpla kasmadım kasmamda cypher dışında...
    lvl 55 adam seni kesiyorsa bende açarım diyorsan 15 yaşındaki bebe eline almış av tüfeğini market soyuyor dersem sende git al silahı banka soy bilmem anlatabildimmi sende o tayfadan olmasan böyle yazmazsın...
    Ayrıca bu bir oyun evet doğrudur ve oyunların amacı zevk almaktır koxpla zevk almak için bir yorum getirirdim ama burda söylenmez (başkasının ... gerdeğe girme atasözümüz) anlayan anladı buda senin gibi acizce koxp açana ve açanlara kapak olsun.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ertuqrul

quote:

İmzamdaki 1. resimdeki arsenik_tr adlı char ile sadece ve sadece lvl 45 den 50 ye kadar kosp kullandım guawang kospu bu koxp değil o zamanlar illegal olduğunuda bilmiyordum daha sonra zaten 3. party programı hiç açmadım ve 61 lvl den 62 ye geçene kadar Golem koxpta yata yata kastırdım o priestimi ama daha sonra geçtiğim edana ve manes serverlarında asla ve asla ne koxp açtım nede party sine girdim charlarım alttakilerdir ve bu charlardan sadece madeinkutahya07 nickli olanını sonradan almış bulunmaktayım yani o charın nasıl kastığı hakkında bilgim yok ama diğer charlarımı koxpla kasarken çekilmiş bir resim varsa getir sana charı vereyim asla koxpla kasmadım kasmamda cypher dışında...
    lvl 55 adam seni kesiyorsa bende açarım diyorsan 15 yaşındaki bebe eline almış av tüfeğini market soyuyor dersem sende git al silahı banka soy bilmem anlatabildimmi sende o tayfadan olmasan böyle yazmazsın...
    Ayrıca bu bir oyun evet doğrudur ve oyunların amacı zevk almaktır koxpla zevk almak için bir yorum getirirdim ama burda söylenmez (başkasının ... gerdeğe girme atasözümüz) anlayan anladı buda senin gibi acizce koxp açana ve açanlara kapak olsun.

LaNcErJaCk' e yorumlarından dolayı teşekkür ediyorum yerinde laflar etmiş

Koxp kullanan acizler olduğu sürece ne biz zevk alırız bu oyundan nede o aciz zavallı koxpçular.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.