Şimdi Ara

Bu Nedir Arkadaşlar ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tamam işte sorunun kabloymuş ondan dolayı kaynaklanıyor sorunu yaşamadıysan
  • Ulpro kullanıcısına yanıt
    dün yeni bir displayport kablosu aldım sıfır onu taktım ondada yaptı aynı şeyi sadece hdmi ile sorunu yaşamadım
  • Düzgün anlatmıyon ki benden bu kadar
  • monitörün o girişinde sorun vardır. ss aldığında eğer çıkmamışsa görüntü oluşturucusu temiz (ekran kartı) yansıtıcı (monitör) sorunludur zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laptop77 -- 7 Mart 2021; 0:14:34 >
  • laptop77 L kullanıcısına yanıt
    dediginiz gibi sanırım monitörün DP girişi problemli olabilir. hdmi ile sorun yok çünkü. yinede bununla ilgili servise gondermelimiyim tam emin değilim.hdmi ile 60hz üzerine çıkamıyorum monitörde 144hz 🤔
  • öyleyse gönder tabii, ferrari alıp 80 i geçmemek gibi bir şey bu :)

şuan son dakika haberi veriyorum. sanırım problem ekran kartı ne hdmi nede display üzerinden görüntü gelmiyor sinyal yok uyarısı veriyor ekran öyle kapkara duruyor ama makina çalışıyor.
  • Nasıl oldu bu olay ?

son yasadiklarimi yazıyorum.

displayport u söküp hdmi ile baglandım ekranda ki kırılmalar kayboldu hadi dedim bir el dota atayım dotayi açtım oyun yuklenir gibi oldu ve bir anda siyah ekrana döndü sonra sinyal yok dedi.sonra hdmi söküp displayport u taktım yine pc açılır gibi oldu sonra yine siyah ekran yine sinyal yok daha sonra displayport yuvasını değiştirdim şuan açıldı ekranda ki kırılmalarda olmadı sinyal yokta demedi. sabrımı sınıyor herhangi bir donanım ama tam çözemiyorum
  • Ekran gidince sesi takip et, arka planda oyun devam ediyor mu ? tek tuşla ss alan ve kaydeden programlar ile ss al, pc yi geri açınca ss i kontrol et.

• quote:

Orijinalden alıntı: laptop77

Ekran gidince sesi takip et, arka planda oyun devam ediyor mu ? tek tuşla ss alan ve kaydeden programlar ile ss al, pc yi geri açınca ss i kontrol et.

bu söylediklerini yarın deneyeceğim.denemeler sonrası neler yaşadığımı tekrardan burada paylaşıcam

konuyla ilgili teknik servise mail attım sorunu gördüğünüz videoyuda gönderdim sağolsunlar 1 hafta sonra dönüş yaptılar. sorunun panel arızası olduğunu garantisi bittiği için 435$+kdv ücreti var dediler sıfır zaten kaç para bunun 4bin liraya yakın değişim bedeli çıkarıyorlar. panel arızası olsa sadece displayport değilde tüm bağlantı noktalarında aynı problemi yaşatmaz mi. bunlar geldi bir keriz nasıl olsa garantaside yok portsa portu degistiririz ama panelide değiştirelim gitsin kafasında olabilirler mi. şu servislere inanın zerre güvenim yok

ayrıca söyle bir bakındım ürünün sıfırı zaten maximum 3.500 tl oda 461 $ eder .. bu nasıl bir vicdansızlık bu nasıl bir serviscilik anlayışı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaHele -- 13 Mart 2021; 0:25:43 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.