arkadaşlar tamam hallettim ya simkart-hatla ilgili bi durummuş. değiştirdim ve oldu ama anlamadım o neydi.2 hatta kullanmadım hayatımda kartını bile takmadım.neyse genede tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
işiniz gücünüz rast gelsin. kalın saalıcakla.
o işaret 2. hat işareti ve sağ alt köşedeki diyez (#) işretine barılı tuttuğun zaman çıkar aynı şekilde kapatılır...ben çok uzun zaman 3310 kullandım
3310 bir sey olsa ne olur olmasa n olur
2 gün gibi bi durum.. patlamaya.. ama patlamadan şifreyi girip sıyırmış arkadaş.. geçmiş olsun
3310 da o olsa ikinci hat kullanılabilir mesela
+1905
quote:
Orjinalden alıntı: arnavista
o işaret 2. hat işareti ve sağ alt köşedeki diyez (#) işretine barılı tuttuğun zaman çıkar aynı şekilde kapatılır...ben çok uzun zaman 3310 kullandım
quote:
Orjinalden alıntı: can_globe
arkadaşlar tamam hallettim ya simkart-hatla ilgili bi durummuş. değiştirdim ve oldu ama anlamadım o neydi.2 hatta kullanmadım hayatımda kartını bile takmadım.neyse genede tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
işiniz gücünüz rast gelsin. kalın saalıcakla.
hoca çözmüş meselyi daha çözüm yolu aramaya gerek yok bence
bence de..
abi bence 2 kere elinden düşürme hakkı kalmış çok hor kullanıon galiba (bau arada iğğrençtii ama söleim dedim
Çok ilginç
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme