Touchpad'in üzerindeki siyah leke nedir arkadaşlar ? Laptop yeni daha alalı 6-7 ay oldu,sıfır almıştım. ama aldıktan 2-3 ay sonra bu siyah leke oluşmaya başladı,ilk zamanlar küçücüktü önemsemedim ama sonra böyle kocaman oldu. üzerine bişeyde dökmedim... nedir yani neden oldu bu leke ? var mı böyle bişeyle karşılaşan ?? yardım eder misiniz bana ?
aşınmış gibi duruyor? ama bu kadar sürede aşınması da ilginç? aldığınız yere götürmenizde fayda var bence.
bence de aşınmış, servise gösterebilirsin, garantin devam ediyor
teşekkürler ilginiz için
İnce boya olabilir mi :)
quote:
Orijinalden alıntı: Safak1039
İnce boya olabilir mi :)
Nasıl ?
orası aşınmış. bu kadar kısa sürede böyle aşınması normal değil. malzeme kalitesi kötü anlaşılan. garantinin işe yarayacağını düşünmüyorum ama isterseniz bir şansınızı deneyin.
peki göndericem ama kutusunu attım bilgisayarın bi sorun olur mu ? kutusuz garantiye kabul etmiyorlar falan diyorlardıda ?
kutu olmadan tabiki olmaz . ama orjinal kutu olmasina gerek yok tabi ki.. laptopu saglam muhafaza edebilecdeginiz bi kutu bulun yeter... sarj aletinide koymayi unutmayin.. bazen bunu bahane edip tamiri geciktiriyorlar
kutusuna gerek yok. laptobunuzu laptop çantanıza koyun götürün...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme