Şimdi Ara

BU NETBOOK FİYATINA GÖRE SİZCE NASIL ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİR NETBOOK ALACAM, 2 GB VE BEYAZ OLSUN İSTİYORUM HIZLIAL DAN Bİ TANE SAMSUNG BULDUM 2 GB VE DDR3 RAM VAR LİNKİ BURDA SİZCE FİYAT OLARAK NASIL,BAŞKA ÖNERİNİZ VARMI BUNUN YERİNE

http://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/samsung-nf110-a02tr-atom-n455-1-66ghz-2gb-250gb-10-1-netbook-beyaz-w7s-bth-3-0_30.001.1271.0103.htm

• Kimsenin bi fikri yokmu yardımcı olacak
  • pahalı arkadasım hem işlemci her netbookta olan işlemci alicaksan en az n550 olsun alıcagın netbookta ben indirimli 670 liraya asus 1015pem aldım acer n550 işlemcili netbooku var bi onu araştır istersen yada asusa bak
  • hocam sen nerden aldın,yakın zamanda aldıysan linki verebilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagri37

hocam sen nerden aldın,yakın zamanda aldıysan linki verebilir misin ?

ben bimeksten almıştım yılbası indirimi vardı 670 liraya aldım şuan en uygun fiyata su sitede var

http://www.pcdepo.com/asp/product/78025/Asus-Netbook-EeePC-1015PEM-BLK020S-N550-2GB-250G-10-1-Siyah?ref=akakce&v=1.36.3

sevgililer gününde indirim yapabilir aslında bi takip et bimekse falan denk getirebilirsin ben memnunum makinadan rahat 5 saat gidiyor işlemcisi cok iyi seside de cok iyi netbookun

istersen su ürünüde bi bakabilirsin bu birazdaha uygun fiyat aynı islemci var hemen hemen aynı netbookun özellikleri

http://www.bimeks.com.tr/urun/1321/115664/acer-aohappy-n558qb2b-lu-sdr08-011-.aspx

• silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 10 Şubat 2011; 1:42:54 >
  • ikisinede baktım ama ben acer zaten sevmiyorum,pcdepo da peşin fiyatı o taksitli seçeneklerinde digerleriyle bi fark yok bende hepsi buradadan sipariş verdim, %10 para puan olarak geri veriyordu,nasıl osa onuda kullanırım,böylece 78 tl gibi bi indirim oldu ve gayetde uygun oldu,ayrıca 12 taksit olmasıda artı.umarım bende senin gibi memnun kalırım.

blank42 ;silinebilir derken neyi kastettin neden siliniyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ikisinede baktım ama ben acer zaten sevmiyorum,pcdepo da peşin fiyatı o taksitli seçeneklerinde digerleriyle bi fark yok bende hepsi buradadan sipariş verdim, %10 para puan olarak geri veriyordu,nasıl osa onuda kullanırım,böylece 78 tl gibi bi indirim oldu ve gayetde uygun oldu,ayrıca 12 taksit olmasıda artı.umarım bende senin gibi memnun kalırım.

blank42 ;silinebilir derken neyi kastettin neden siliniyor

menmun kalıcağına eminim şimdiden hayırlı ugurlu olsun
  • Sağol hacu gerçekten gözümü açtın bi yerde:) senin sayende aldık inşallah dedigin gibi olur
  • quote:

Sağol hacu gerçekten gözümü açtın bi yerde:) senin sayende aldık inşallah dedigin gibi olur

ürün eline ulaştımı nasıl memnunmusun?
  • yok ya daha kargoya bile vermemişler ama zaten ürünü kardeşime aldım o kullanacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.