Şimdi Ara

Bu Notlarla Takdir Alabilir Miyim? [SS'li] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrKhAn o7

Daha beden eğitiminden yazılı olmadan hoca sözlüye 90 vermiş. oha.gif. Bu ne rahatlık adamlar kafalarına göre not veriyor..

Beden eğitiminde yazılı olmayı mı düşünüyorsun?

Alabilirsin belki, ben geçen sene 2 tane 4 1 tane 3 ile takdir aldım ve 3 olan ingilizceydi.

@Neytiri:Dil anlatım 2 olursa nanay diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SH4K3R -- 18 Ocak 2011; 21:31:36 >

• alamassın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOBE

quote:

Daha beden eğitiminden yazılı olmadan hoca sözlüye 90 vermiş. oha.gif. Bu ne rahatlık adamlar kafalarına göre not veriyor..

Alabilirsin belki, ben geçen sene 2 tane 4 1 tane 3 ile takdir aldım ve 3 olan ingilizceydi.

Niye biz beden eğitimi dersinden yazılı oluyorduk ? koşular 100metre fln sormuştu

• quote:

Orijinalden alıntı: XaVeN_3

quote:

Orijinalden alıntı: KOBE

quote:

Niye biz beden eğitimi dersinden yazılı oluyorduk ? koşular 100metre fln sormuştu

Bizim hoca derse girmeye üşeniyor bazen,zaten tek ders takılıyoruz öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

quote:

Orijinalden alıntı: MeLancoliq MeLody

2in var takdir alamazsın. en az 3 olabilir takdir için.

Yanlış Bilgi Detected. 85,00 ı olup 1i veya 0ı olmayan herkes takdir alabilir. (Disiplin suçu yoksa)

Emin misin bende üstteki gibi biliyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saqô

quote:

quote:

Yanlış Bilgi Detected. 85,00 ı olup 1i veya 0ı olmayan herkes takdir alabilir. (Disiplin suçu yoksa)

3 ün var 69 dan ve diğer hepsi 100 . ne yani vermicekler mi takdir. ortalaman 85 üstüyse 1 in yoksa olay biter diye biliyorum bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: trk.

quote:

Orijinalden alıntı: Saqô

quote:

quote:

3 ün var 69 dan ve diğer hepsi 100 . ne yani vermicekler mi takdir. ortalaman 85 üstüyse 1 in yoksa olay biter diye biliyorum bende.

1i veya 0 ı olmayanı 0 ı olmayan olarak görmüsüm.

1i olan birsey alamaz diye biliyordum ondan öyle dedim.

yanlıs anlasılma oldu tesekkürler.

• Arkadaşlar ingilizce öğretmeniyle konuştum o 70 ortalamayı 80 ortalamaya yükselteceğini söyledi Geometri şuan 2 ama o 4 veya 5 olucak inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKoliq38

Arkadaşlar ingilizce öğretmeniyle konuştum o 70 ortalamayı 80 ortalamaya yükselteceğini söyledi Geometri şuan 2 ama o 4 veya 5 olucak inş.

Hangi Kitabı çözüyorsun ona göre bir not tahmininde bulunayım 48den 4 olur da 5 çok çok zor. Benim bu dönem 30du 70e çıkardım ort. sözlüyle 60 civarı gelecek. Geçen sene de 3-3tü zaten
  • AYIPSIN KOÇUMMMM

bu zakala sorduğun soruyla kınıyorum seniii...

derece yapmışsın desem yeridir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renkli Sohbet

Tekdir alırsın.

onlada uslanmazsa artık hakkı kötek dir

hacı kaçıncı sınıf... eğer lise ise git müdüre LAN BEN TÜBİTAĞA KATILMAK İSTİYOM NE LAZIM KAŞAR DE...

bakma tübitakda en dandik proje ile katılmışlardı kaççççç sene önceki olay :D gülmüşler ankarada hepsi fen lisesi imiş biizmkiler 3. oldu. 1500 tl ödül aldılar....

ennn önemlisi... öss ye 0,25 ile çarpıldı puanları fazladan ohhhhhhh kebabbabbbabbabbbabb..... nasıl sinir olmuştum...
  • Not ortalamanı o dersin ders saatiyle çarp daha sonra hepsini topla ve haftalık toplam ders saatine böl +85 se takdir
  • Formül=[(1.ders not ortalaması).(1.dersin haftalık saati)+(2.ders not ortalaması).(2.dersin haftalık saati)+(3.ders not ortalaması).(3.dersin haftalık saati)+(4.ders not ortalaması).(4.dersin haftalık saati)+.............+(x.ders not ortalaması).(x.dersin haftalık saati)]/(haftalık ders saati)
    buldugun değer 85'ten yukarı ise takdir alırsında bu ingilizce ve geo ile olmaz gibi, bizde bir arkadaş vardı 84,99 dan takdir alamadı keşke ss olsa
    buradan bulursun o geometri 55 ten aşagı olursa isterse bütün derslerin 95 olsun yine vermezler.
    lisede son sene ortalamam 93,68 di :D eğer edebiyat ve gereksiz saçma saçma bir kaç ders olmasaydı 97,5 oluyordu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariscan_33

Formül=[(1.ders not ortalaması).(1.dersin haftalık saati)+(2.ders not ortalaması).(2.dersin haftalık saati)+(3.ders not ortalaması).(3.dersin haftalık saati)+(4.ders not ortalaması).(4.dersin haftalık saati)+.............+(x.ders not ortalaması).(x.dersin haftalık saati)]/(haftalık ders saati)
    buldugun değer 85'ten yukarı ise takdir alırsında bu ingilizce ve geo ile olmaz gibi, bizde bir arkadaş vardı 84,99 dan takdir alamadı keşke ss olsa
    buradan bulursun o geometri 55 ten aşagı olursa isterse bütün derslerin 95 olsun yine vermezler.
    lisede son sene ortalamam 93,68 di :D eğer edebiyat ve gereksiz saçma saçma bir kaç ders olmasaydı 97,5 oluyordu :D

Daha kolayi var: Butun derslerin ortalamasindan tek tek 85'i cikaricaksin cikan sonucu tek tek hangi dersin sonucu olduguna gore haftalik ders saatiyle carpacaksin. Sonra elde ettigin sonuclari toplayacaksin. 0'in ustunde bir sayi cikiyorsa alirsin, 0'dan kucuk bir sayi cikarsa alamazsin

Ornek: Matematik ortalalmam 80 => 80-85=(-5) --- (-5).4=(-20)
    Ingilizce 90 => 90-85=5 --- 5.7=35
    Fizik 85 => 85-85=0 --- 0.3=0

-20+35=15 taktir alirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mono87

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsuer

quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsuer

Benim nasıl?
    Fen lisesi 1. sınıf
     Bu Notlarla Takdir Alabilir Miyim? [SS'li]

nebcm fen lisesiymiş bu şırnak fen mi yoksa

antalya fen

gerçekten antalya fendeysen ve lise1sen kesin tanıyorumdur.

kimsin la?

•  Bu Notlarla Takdir Alabilir Miyim? [SS'li]
    lise 2 notlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayboys

Bu Notlarla Takdir Alabilir Miyim? [SS'li]
    lise 2 notlarım

Seneye Tekrar denersin <.< Dil Anlatım 1
  • lise 1ler ingilizce olmadan çok zor alır.
  • 84.3 düşüyo ortalama 85 olması lazım diye biliyorum
  • 2 olursa alamıyorsun, ben alamamıştım 1 tane 2 ile.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.