Bildirim
'bu öğe ülkenizde kullanılamıyor' çözümü nedir ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hotspot shield veya benzeri bir vpn uygulaması indireceksin telefona. Sonra uygulama seni amerikadaymışsın gibi gösteryiyor. Her uygulamayı indirebiliyorsun. Bazı uygulamaları açtıktan sonra vpn değiştirmen için önce telefonu yeniden başlatman gerekiyor. Hotspot shield yeniden başlatmanı gerektirmiyor ama markette paralı onun apk sını internetten indirmen gerekir. Onun dışında markette ücretsiz vpn uygulamaları da var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben google earth ve Game Of Thrones'un uygulamasını indireceğim.İkisi de parasız.
VPN kurdum fakat hiç bir şey olmadı.Ben mi yapamadım diye yasaklı sitelere girmeye çalıştım onlara da girmedi.
Fakat yeniden başlatmadım telefonu.Nasıl yapacağım ? Programı açıp telefonu yeniden mi başlatacağım ? -
internetten uygulamanın apk sini indirebilirsin. ben cihazla uyumlu değil ya da ülkenizde kullanılmıyor diyince öyle yapıyorum
Hocam bak bende denedim vpn tarzı programlar olmuyor... bulabilirsen apk sini bulcaksın yükleyeceksin. -
Vpn uygulamasını açtın aktif ettin. Senden izin ister ona da onay ver. Ülkeni amerika olarak değiştir. Sonra teli yeniden başlat. Yeniden başlatınca uygulamanın da kendiliğinden açılması gerek açılmassa sen açıp tekrar bağlanırsın sonra markete gir bak olması gerek. Biraz uğraş bulursun. Ben denememde beceremedim biraz uğraşıp buldum.
Hangi VPN'i indireyim bir sürü var.Hotspotta çok reklam var. -
[DHTUBE=]internetten hotspot shield ın elite inin apk sını indir. Şuan kullanıyorum yeniden başlatma falan gerektirmiyor uğraştırmıyor.
Buda torrent linkihttp://extratorrent.cc/torrent/4141798/Hotspot+Shield+Elite+VPN+3.5+Mod+Cracked+DarkoutED+%7BOsmDroid%7D.html
Apksini indir. Oyunlarda obb da atman lazim ama.
@cpurss79 @ReadyMonster
Olmadı arkadaşlar.denemwk için adult sitelere girdim.Onları açıyor fakat hala google play de aynı uyarıyı alıyorum.
Mesela game of thrones guide diye bir uygulama var.Program update edecek ama yapamıyor Apksını indirdiğim halde
Ayni sorun bende de var çözümü bulan var mı ?
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce bende bu problemle karşılaşmıştım. Yine forumdan bi arkadaşın yardımı ile hallettim.
Verereceğim linkte güncel olanlardan indirip kurun. Olmazsa alternatif olanı indirip kurun problem çözülecektir
http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-games/google-play-games-3-0-11-1917563-046-android-apk-download/
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- mobil mp3 müzik indir
- rehberden silinen kişi whatsapp neden silinmiyor
- whatsapp grup yöneticisi grubu kapatma
- google sunucularıyla iletişim kurulurken bir sorun oluştu
- kendi telefonumdan eşimin telefonunu nasıl takip edebilirim forum
- cihazımı bul
- uygulama indirmeden karekod okutma
- xiaomi adım sayar nerede
- internet tarayıcıları
- whatsapp durum beğenme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X