kesinlikle digitürk.. film spor eglence belgesel vs hepsinde açık ara önde. iyi bir zamanlama çok iyi fiyata alırsınız. dsmart ucuzdur çünkü birşey yok içinde.. belgesel var deyipde masala gerk yok
quote:
Orijinalden alıntı: ismailkaya27
Gene salladınız gibi yorum yaparak neyin kafasindassindasin.. orda yanlışım varsa düzeltebilirebilirsin diye belirtilmis.. kendi haline bırakın vs ucuz yorumları yazarken benim ilgili en ufak bilginiz var mıdır ? torrent dedigin şeyi yıllardır dizi film konusunda kullanan biriyim.. min 1080p , efsane filmleri full bluray olarak indirip arsivleyen bir sinema severim..DTS vs kesmiyor. DTS HD MA , DTS TrueHD var artık.. o dediğiniz formatlar baya gerilerde .. orda yazmışım bedava verdiler digiturk film paketini.. bedava olduğu halde çoğu zaman izlemem.. ( sansür vs ötürü ) bir platformu eleştirirken kişiyi laf etmeyin..DTS HDMA varken dolby izleyen birini bencede kendi haline bırakalım ..
İlk mesajınızda hepsinde açık ara önde gibi içi boş bir genelleme yaptığınız için böyle bir yorum yaptım, belgeselde Dsmart ın açık ara önde olduğunu sporda ise kişisel zevke kaldığını belirtmiştim,La Liga ,Moto GP, Formula 1, Premier Lig,Bezilya Ligi, basketbol tamamen zevk meselesi olduğunu açıklamaya çalıştım. Bu dandik ligin şikeli 3-4 takımın etrafında dönen, dandik sahalardaki zevksiz, temposuz maçlarına ve basketbola meraklı olmayan bunlar dışında bir şeyler seyretmek isteyen, ve yeni başlayacaklar için Digitürk'e neden 2 misline yakın para versin? Yeni model TV lerin hepsinde dahili uydu alıcı varken neden kalitesiz receiverlara para harcanıyor Bunu açıklamaya çalıştım
DTS ve Dolby Digital codeclerin genel adıdır ve tabiki sürekli yenilik yapacaklardır. Bu şekilde film meraklısı olduğunuz için tebrik ederim ve böyle kaliteye önem verdiğiniz için özür dilerim ama tamamen Yahudi tekelindeki 30 yıldır sürekli 4-5 konu etrafında dönen birbirine benzer filmler yapan Hollywood ve Oscar organizasyonlarını matah bir şeymiş gibi yazmışsınız.
Umarım bu tartışmalar dijital platformlara üye olmayı düşünenlere faydası olur ve ve aylık üyeliklerini iptal etmek için akla karayı seçen, tüketici mahkemelerinde sürünenlerin durumuna düşmezler
volkanbirolV
kullanıcısına yanıt
ifade ettiklerinizin çogu dogru. maalesef bu sistem böyle olmus.. platform dan hiç haz etmedigimi az çok anlamıssınızdır.. Digitürk zaten aldıgı hiç bir ücreti haketmeyen kurum, arkadasa önerim zaman zaman kampanyalardan yararlanması..20-30 tl ye istedigi kanalları izleyebilmesi yönünde zaten.. Bu mediamarkta ara ara oluyor.. Türk ligi izlemeyecekse digitürke 30 TL den fazlası israfdır.. Neyse fazla yazmaya gerek yok, hemen hemen aynı şeyleri degişik yoldan ifade etmeye çalısıyoruz.. Hayırlı günler ... iyi forumlar dilerim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme