Şimdi Ara

BU OTOBÜS Kaç KM/S Hız Yapıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
13.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yahu baştan Metro turizm otobüsü yazsana kardeşim

Normal otobüslere otobanda hız sınırı 100, metro otobüslerineyse hız sınırı serbest... Onlara her şey serbest
  • Altta çalan şarkı güzelmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KSKcarpediem

O yol tem sanırım otobüs için sınır 98 o yolda tolerans ile 108e kadar polis müsade ediyor şoförde 115 gibi bi hızda gidiyor, normalde o hızda giden otobüsü geçebilmeniz için 125 130a çıkmanız lazım sizi mesajdan haberdar etmemin sebebi biraz fazla sallamışsınız takografı olmayan yolcu ve yük taşıyan hiç bir araç trafiğe çıkamaz şehirler arası sefer yapan araçlar zaten otogar polisinden onay almadan yola çıkamaz ve durduğu ara terminallerdede takografını otogar polisine tekrar onaylatmadan yola devam edemez

hocam mesajımdaki ironiyi anlayamadan yorum yapmışsınız.
    adamların otobüsünde uyuyan yolcunun yüzüne bişiler bulaştı hala daha neyi savunuyorsunuz anlamak gerçekten zor.
    bi de uzun uzun açıklama yazmışsınız yok 98 yok 115.

• quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

quote:

Orijinalden alıntı: KSKcarpediem

O yol tem sanırım otobüs için sınır 98 o yolda tolerans ile 108e kadar polis müsade ediyor şoförde 115 gibi bi hızda gidiyor, normalde o hızda giden otobüsü geçebilmeniz için 125 130a çıkmanız lazım sizi mesajdan haberdar etmemin sebebi biraz fazla sallamışsınız takografı olmayan yolcu ve yük taşıyan hiç bir araç trafiğe çıkamaz şehirler arası sefer yapan araçlar zaten otogar polisinden onay almadan yola çıkamaz ve durduğu ara terminallerdede takografını otogar polisine tekrar onaylatmadan yola devam edemez

hocam mesajımdaki ironiyi anlayamadan yorum yapmışsınız.
    adamların otobüsünde uyuyan yolcunun yüzüne bişiler bulaştı hala daha neyi savunuyorsunuz anlamak gerçekten zor.
    bi de uzun uzun açıklama yazmışsınız yok 98 yok 115.

Benim kimseyi savunduğum yok benim demek istediğim sadece siz ortamı müsait bulunca çok fazla irdelemişsiniz tez üretmek güzeldir ama sizinki çok saçma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir kaç ay önce buzlu ya binmiştim, metroyu aratır.

sağ tarafta, cam kenarında oturuyordum. otomobillere, kamyonlara neredeyse sıfır geçiyor. sıfır geçtiği insanlar el kol yapıyor, korna basıyor ama umurunda mı ?

15-20 metrelik otobüs ile makaslar falan.

ceza zaten yok, olsa da umurlarında değil heralde. nasılsa şirket ödüyor.
  • Otoyol'da otobüsün hız sınırı 100km. %10 fark ile o araç 110km\s hızı geçemez. Videoda görülüyor ki bu otobüs 140km hız ile gidiyor. Canını seven Metro'ya binmesin, sevenlerini de bindirmesin diye bas bas bağırıyoruz burada.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.