Şimdi Ara

$$$Bu Oyun Icin Ne Kadar Para Harcadiniz?$$$ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0 bu oyuna para verilmez illa para vercem diyorsaniz WOW oynayin en azindan parnala rezil olmuyorsun
  • bu kadarmi
  • Beleşciler çoğunlukta
  • her ay düzenli olarak silver alıyorum ve 1yıldırda oynuyorum 20$ *12=240$ bi kaç kerede cash aldım ortalama 300-350$
  • Uzun süredir oynuyorum. Zaman zaman satıslarda yaptım ve bidaha kastım. Yaklasık 500 ytl para harcadım ama bana getirisi yaklasık 4000-4500 ytl oldu. Hem zevk için hemde paraya sıkıstıgımda ticaret adina knight iyi bir malzame.
    İnsanlarımız hırs yapıyor ve ytlyi döküyor =) İşin birde ticaret kısmına kayanlar var bnm gibi . Eskilerin çoğu ticaret kısmına geçti. K2team çok aşağılk bir yönetim sistemine sahip herkesin bildiği gibi. Birileri kodlari sızdırıyor ve kosp vs yazılıyor.Ve bazı kişilere bilerek dupe vs öğretiyorlar =) Exp buglar normal bir kullanıcının bulacağı şeyler değil =) Açığı bilen gm yada adminler tarafından bazılarına peşkekş çekilior. Neyze uzun oldu 500 ytl verdim oyuna
  • 1 Silver 3 Bronz
  • quote:

Orjinalden alıntı: oldmember

Uzun süredir oynuyorum. Zaman zaman satıslarda yaptım ve bidaha kastım. Yaklasık 500 ytl para harcadım ama bana getirisi yaklasık 4000-4500 ytl oldu. Hem zevk için hemde paraya sıkıstıgımda ticaret adina knight iyi bir malzame.
    İnsanlarımız hırs yapıyor ve ytlyi döküyor =) İşin birde ticaret kısmına kayanlar var bnm gibi . Eskilerin çoğu ticaret kısmına geçti. K2team çok aşağılk bir yönetim sistemine sahip herkesin bildiği gibi. Birileri kodlari sızdırıyor ve kosp vs yazılıyor.Ve bazı kişilere bilerek dupe vs öğretiyorlar =) Exp buglar normal bir kullanıcının bulacağı şeyler değil =) Açığı bilen gm yada adminler tarafından bazılarına peşkekş çekilior. Neyze uzun oldu 500 ytl verdim oyuna

ilginc

• quote:

Orjinalden alıntı: oldmember

Uzun süredir oynuyorum. Zaman zaman satıslarda yaptım ve bidaha kastım. Yaklasık 500 ytl para harcadım ama bana getirisi yaklasık 4000-4500 ytl oldu. Hem zevk için hemde paraya sıkıstıgımda ticaret adina knight iyi bir malzame.

• ne gb nede pre aldım itemleri satsam ben karda Olurum
  • 1 defa pre aldım pişmanım
  • 0 tabikide!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katre. -- 16 Şubat 2007; 15:49:27 >
  • 3 bronz pre aldım = 65m. gb falan hiç almadım ama pre almaya devam ederim die düşünüom 72 olana kdr
  • 2 aydır bronze alıyorum gb de ise yaklaşık 100 ytl i geçmiştir. Ama bi charımz vardı 70+ onu sattık 800 ytl verdiğimden fazlasını almıs oldm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusuf_1992

3 bronz pre aldım = 65m. gb falan hiç almadım ama pre almaya devam ederim die düşünüom 72 olana kdr

72 oLana kadar demişsin, asıL 72 oLunca aLman gerekecek
  • 0 ytl harcadım şimdiye kadar pre almadım
    gb de almadım
    tek ödediğim daha doğrusu babamın ödediği elektrik faturası
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackHawK72

0 YTL
    Sadece elektrik ve adsl parası

Aynen
  • Bir Bronze Premimum Aldım Bitince Gene Alcam GB Satsalar Burda Alırdım onuda
  • peki para harcamayip bu oyunda ilklere oynayabilirmiyiz ?
  • heralde bu oyuna en cok para yatıranlarımdır ama gecen gün oyunda ilk defas hb +8 bastım dual rol +1 + +8 giga verdiler üste shard mard verdim sattım bunları 1000ytlyi gecti apram
  • BENİM KABA HESAP 1,5MİLYARI GEÇMİŞTİR!!
    AMA KAZANDIGIM DA ONUN İKİ KATI!:)
    TİCARET HESABII:D:D:D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.