Şimdi Ara

bu oyun ne zaman biter ? (gta 4) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
16.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: uskgrim

quote:

Orijinalden alıntı: Den57

GTA SA tadı başkaydı.

GTA IV Complete Edition aldım,toplasan 2 saat oynamadım.Kürekli GTA Sa oynuyorum şuan

hocam bende complete edition almayı düşünüyorum nerden aldınız?fiyat nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikoli88 -- 3 Aralık 2012; 14:39:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

quote:

Orijinalden alıntı: uskgrim

quote:

Orijinalden alıntı: Den57

GTA SA tadı başkaydı.

GTA IV Complete Edition aldım,toplasan 2 saat oynamadım.Kürekli GTA Sa oynuyorum şuan

hocam bende complete edition almayı düşünüyorum nerden aldınız?fiyat nedir?

D&R'dan aldım 80 lira gibi bişeydi PC
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

Boşver Roman'ı, Michelle'i falan. Onları görevlerden sonra halledersin. Brucie'nin araba hırsızlığı görevlerini E-Mail'den alıyorsun. Onları da askıya al. Önce ana görevleri bitir. Daha sonra bu aktiviteleri yaparsın.

bruce un görevlerini tamamladım. yan görevlerdeki karakterlerin bi çoğunu yüzde 100 yapmışım. keşke konumu önceden görseydin. diğer ana görevlerinde yüzde 50 sini yapmışım. bi yüzde 50 kaldı. senaryo bayağı güzel olmuş. fena sarıyor. mantarın biri geldi gene, kelek yaptı. oyunun hikayesini öğrenmek istemeyenler okumasın bundan sonrasını. hikayenin tadını bozabilir. bi tane playboy x diye adam var. hiç sevemedim. uyuz oldum. gelmiş bana dwayni öldür dedi. ne diyon lan sen dedim. sinirden mouse u monitöre fırlatıcaktım. artis artis hareketler, atarlanmalar. kendini bi şey sanıyor. gittim dwayne ustaya haber saldım. dedim böyle böyle ama korkma ben seni öldürmem. sen benim gardaşımsın. bunu duyunca zaten o da duygulandı heralde. duygulanmıştır diye tahmin ediyorum. iyi bi insan. ilk başlarda uyuz oluyodum. önyargı işte. tipine baktık kötü sandık. ama adamı tanıdıkça gardaşım olarak benimsedim. sorunları var. yardım etmek istiyorum. adama herkes ihanet ediyor anasını satayım. gelmiş bu playboy x denen hergele onun tahtına kurulmuş. kısacası ekmek yediği yere pislemiş. nasıl seveyim bu adamı. sonra ilerliyom ilerliyom. ikisini de öldürmemişim daha. çat ekranda yazı çıktı. diyoki ya playboy u ya da dwayn i öldür. bende mustange benzeyen aracımın direksiyonunu aniden sola kırarak playboy un mekana sürdüm. indim araçtan la zaten doluyum adama. evin içine daldım. arrgghh diye bağıra bağıra yoldaşlarını katlettim. bu lavuk adam değil demiştim. cidden adam değil. la onca adamın var. hala kaçıyon. ne kaçıyon erkeksen yüzleş benimle. takıldım peşine. koştu koştu. seni bulaaaacaaam olum diye bağırdım takibe devam. çıkmaz sokağa girdi. orada binanın kapısını açmaya çalıştı. kitliymiş. ahaaa dedim şimdi çatışma başladı derken bi baktım bize ahkam kesen ha bire görevleri emrederek söyleyen bu hergele meğersem korkak kediymiş. son duanı et dedim. çıkardım taramalıyı. üzerine sinirden rahat bi 300 mermi boşaltmışımdır. dwayni öldürseydim çok güzel para vericekmiş ama para içinde bu adam vurulmaz ya. tamam hapisten yeni çıktı. parasız pulsuz olabilir ama adam la adam. bilmiyom belki dwayni öldürmek gerekirdi ama işte yapamadım. sen yaşa dwayne. düşmanın düşmanımdır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.