Şimdi Ara

bu oyuna başlamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaŞLAR SİKROADA başlamak istiyorumda nasıl bir oyun bilgi verirmisiniz metin2 ye falan benziyomu hangi oyunlara benziyor? bunların cevaplarını verirseniz memnun olurumda.

• Silkroad Online bambaşkadır. Metin2 gibi atari oyunu değildir. Bu oyun gelmiş geçmiş en iyi MMORPG tarzı oyundur. Oyunun yaratıcısı olan Joymax, oyunu çok kötü yaptı. Şimdi hiç kimse zevk almıyor. Yine de başlayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Silkroad Online bambaşkadır. Metin2 gibi atari oyunu değildir. Bu oyun gelmiş geçmiş en iyi MMORPG tarzı oyundur. Oyunun yaratıcısı olan Joymax, oyunu çok kötü yaptı. Şimdi hiç kimse zevk almıyor. Yine de başlayabilirsin.

heyecan ile okuyordum , övdün övdün sonra birden soktun dibe
  • Wakisazhi kullanıcısına yanıt
    Gerçekleri konuşmak gerek.
  • Başla başla, aç bir tane 1 lvl char nasıl neci yaptığın önemli değil,, oyunu öğrenirsin sonra düzgün bir char kasar veya hazır alırsın.

Oyun nasıl dersen oyun o kadar güzeeel o kadar güzeeel ki, herşeyi para olmasına rağmen yinede bırakamıyor millet
  • proff stoneler kalkmadan eski job sistemi gelmeden bu oyun düzelmez!!!
  • Şimdiki hali kötüyse baslamıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shozprenic

Şimdiki hali kötüyse baslamıyım

Sen başla zevk alırsın düşük levelde. Sıkıntı 110+ olduğunda başlar çünkü charın artık yüksek leveldir ve iyi bi setin olması gerekir. Çok para yatiramazsan bu mümkün değil. Ama ovakte kadar neler değişir bilmiyorum.DDediğim gibi 0 dan başlarsan zevk alırsın düşük levelde uniq filan kovalarsin. 7 24 boya koymam gerek chari. Diğer türlü çok zamanını alır ve level atlayamassin. Bunu yapamazsan başlama yalnız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weSt` -- 15 Ağustos 2013; 18:58:48 >
  • peki bu oyuna kontörle yükleme yapılabiliyormu ve karakterlere pelerin alma warmı yada pelerin diye bir eşya warmı merak edıorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Silkroad Online bambaşkadır. Metin2 gibi atari oyunu değildir. Bu oyun gelmiş geçmiş en iyi MMORPG tarzı oyundur. Oyunun yaratıcısı olan Joymax, oyunu çok kötü yaptı. Şimdi hiç kimse zevk almıyor. Yine de başlayabilirsin.

Metin 2 yle kıyaslaman tam yerinde olmuş. Başka türlü olmazdı zaten. He bide mario var atari demişken.
  • shozprenic kullanıcısına yanıt
    E-pin'den bahsediyorsun sanırım. E-pin ile yükleme yapabiliyorsun. Kontör gibi yani.

Pelerin dediğin şey, SRO'daki avatar dress ile aynı sanırım. SRO'da avatar var. 13$ dress, 3$ şapka, 1.5$ ise aksesuar. Bazı avatar dress'lerde aksesuar kullanılamıyor.
  • Oyun herşeyde para isto galiba

• Aynen öyle. Oyunda bir yerlere gelmek istiyorsan; e-pin ile silk alman gerekiyor, gold (oyun içindeki para) alman gerekiyor, bot alman gerekiyor (siteler 15 TL'ye aylık uzatıyor), bilgisayarının 7/24 açık kalması gerekiyor...

• Peki pelerin diye birşey varmi oyunda

• Önceki yorumda yazmıştım ama.

"Pelerin dediğin şey, SRO'daki avatar dress ile aynı sanırım. SRO'da avatar var. 13$ dress, 3$ şapka, 1.5$ ise aksesuar. Bazı avatar dress'lerde aksesuar kullanılamıyor."
  • Avatar dres fala. Onlar ne ya oyuna başlamadımkii anlamadm yani

• Oyundaki normal item'lerinin üzerine giydiğin kıyafet. Buradan izleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 18 Ağustos 2013; 14:17:10 >
  • Bu dresler set yada takım falanmı

• Char'a defans falan sağlamıyor. Sadece gösteriş. Ufak tefek faydaları var tabii.
  • Ultima Online'dan beri online oyunların içindeyim ve bir çok online oyun oynamış olmama rağmen silkroad'ı bırakabilmiş değilim.Nedense Halen kuruludur yani pc'de amacımı çözemedim

Official serverların .oku çıkmış diye duyuyorum o yüzden benim fikrim güzel bir private server bulunup oynanmasıdır. Çünkü her zaman verdiğim paraya acımışımdır Silkroad'ta.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.