Şimdi Ara

Bu Oyuna Girmek Mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya sabahtan beri 50 kere denedim en az birinde bile girmedi. Yeni başladım, daha girip karakteri bile açmak nasip olmadı. Hayır bide bi kere girmeyince dc oluyosun başla yeniden iki saat girsin yok şifreni yaz sonra bide güvenlik kodu giriyosun ne anlamadım. Deli olacam bune ya. Buna girmenin başka yolu yok mu?İlle gece 3te falanmı girmek gerek.

• Premium u açması içinde oyuna girmesi lazım
  • Sro Loader yükle. Pek ise yaramaz. Tek yoL Piremium
  • Premium paralı değil mi?
    Zati para vercek olsam Wow oynardım. Bana beleş oyun lazım. Premium olmadıı için yani oturup 1000 kez falan deniycem. Peki girme şansım var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arukard

Premium paralı değil mi?
    Zati para vercek olsam Wow oynardım. Bana beleş oyun lazım. Premium olmadıı için yani oturup 1000 kez falan deniycem. Peki girme şansım var mı?

Tabi ki de girme şansın var herkesde premium yok ki
  • Bence bu oyuna saat 9dan önce girmek mümkn değil. Veletlerin cafeleri boşaltması lazım girebilmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokomatif Portakal -- 31 Ocak 2009; 16:55:52 >
  • @Arukard
    sanırım sende benim gibi wowdan kaçıp gelenlerdensin :D gerci ben önce srodan wowa kacmıştım ama neyse..
    seni cok iyi anlıyorum, rumata loader denen bi zımbırtı var onu indir bul biyerde(dikkat et virüslü olmasın) onunla DC olmuyor sadece bekliyorsun yeniden yeniden deniyorsun.oyuna girmen bir nebze kolaylaşıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30000 e girmek zor mu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Normalde Alexander'da saat 00:00'daki eventa rahatlıkla girebilirken 50 dk önce 02:00'daki eventa giremedim doluluk yüzünden.
    Yeter artık ya okullar açılsın yada gbotlar banlansın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rkkh

Normalde Alexander'da saat 00:00'daki eventa rahatlıkla girebilirken 50 dk önce 02:00'daki eventa giremedim doluluk yüzünden.
    Yeter artık ya okullar açılsın yada gbotlar banlansın.

aynen
  • quote:

Bence bu oyuna saat 9dan önce girmek mümkn değil. Veletlerin cafeleri boşaltması lazım girebilmek için.

veletleri geç, gbot denen lanetler nedeniyle böyle oluyor. bir de şimdi sbot diye bir şey çıktı. millet tek pc'den 15 char birden açıyor
  • gbotlar yüzünden oluyo bu
  • Yav Sen Yolun Başındayken Boşver Uğraşmaya Değmez Zaten Bu Oyuna Para Vermeden Oynuyamasın

Bide Okullar Tatil Olduğu İçin Pre Olmadığı Zaman Oyuna Girmek İçin 2 Saat Denemen Gerekiyor
  • saat 8den beri deniyom hala giremedim kafayı yedim resmen
  • quote:

Premium paralı değil mi?

Zaten sorun da burda..Silkroad beleş değil ki..Silkroad'a para yatırmadan oyunda bir yerlere gelmen mümkün değil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrPesimist

quote:

Premium paralı değil mi?

Zaten sorun da burda..Silkroad beleş değil ki..Silkroad'a para yatırmadan oyunda bir yerlere gelmen mümkün değil..

Sadece Guluyorum
  • Silkroad'a hoşgeldin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.