Benim çocukluk zamanımda voltran çıkartmaları vardı. Sakızların içinden çıkardı. Renkli pervane şekerler vardı. 1. Sınıfa giderken okul çıkışı koştura koştura eve gelir transformers izlerdim. Hey gidi günler hey...
quote:
Orijinalden alıntı: Swonz
ooo bundan bana ve diğer 2 akrabaya metin dayım getirmişti o zamanlar nazardamı ne çalışıyodu yada makro bilmiyorum bu plastik olanlarından değil demir olanındandı buda demir sanırım ama benmki siyahtı kırıldı balkondan düştü 4. kattan ama 6 ay eflan oynadım mahalledekiler plastiklerden alıyodu oynuyoduk savaştırıyoduk çoçuk aklı ama benmki plastik görünce afffetmezdi çok kişinin oyuncanı kırdım kimse oynamadı benle bu beyblade varken her çarptıgı kırılıyodu
@ Yankee çok güzel resimler bende o tek tekerleklinin daha ince tekerleklisi vardı
Daha önce ekledimmi bilmiyorum, tekrar eklemiş olayım eklediysem eğer
Müziğini bilen bilir '' Dİkkatli olun çocuklar, çok korkucaksınızzz'' ! :)
90'lı yılların gözünü seveyim her şeyiyle süperdi
quote:
Orijinalden alıntı: mclarenmercedes
quote:
Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan
Ne yaptın sen hocam yaa. Bitirdin beni bea
alttaki fırıldak tarzı şey havada yakalamaya çalışırken gözüme gelmişti.Baya acı verir
quote:
Orijinalden alıntı: Halleluja
@ Yankee çok güzel resimler bende o tek tekerleklinin daha ince tekerleklisi vardı
Daha önce ekledimmi bilmiyorum, tekrar eklemiş olayım eklediysem eğer
Müziğini bilen bilir '' Dİkkatli olun çocuklar, çok korkucaksınızzz'' ! :)
Bunu hatırlıyan çok yoktur =) Power Rangers biterdi bu başlardı yada bazı günler Power Rangers yerine oynardı .. Döneme göre gerçekten korkunç ve garip bir diziydi yaa =)
Sega Game Gear sene 1995 te almıştım çok acayip bişeydi
zengin işi bu
quote:
Orijinalden alıntı: Halleluja
zengin işi bu
okuldan 3 arkadaş ortak tahtakaleden kaçak almıştık
bunu koyan varmı bilmiyom bakmadım bütün sayfalara ama buda meşurdu. Elimizde koştururduk mahalle arasında
bi arkadaşta sulugöz koymuş. O eski sulugözlerin tadı şimdikilerde yok eskiden resmen ağlardım...