kendi kendini öldüren char ı ne yapcaksın.:P çok istiosan sana yöntemi açıkliim ama.git yeni bi char aç lvl 1 olsun hp si herhalde 35 falandı.git ona amulet of curse tak -100 hp verio taktığında char ölüo :P
quote:
Orjinalden alıntı: vuque
kendi kendini öldüren char ı ne yapcaksın.:P çok istiosan sana yöntemi açıkliim ama.git yeni bi char aç lvl 1 olsun hp si herhalde 35 falandı.git ona amulet of curse tak -100 hp verio taktığında char ölüo :P
iyi fikir!
warriorun passion skillinde candan alıp manaya verdiği bi skill var onla olur sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: _TheMaNeS_
quote:
Orjinalden alıntı: FIREDRAKE
Mesela okçusun kendi kendine ok atarak kendini öldürdünmü?
kendime süper nowa attım
Süper :P
quote:
eğer dark vane her vuruşta hp ve mp düşürüyorsa gayet basit git ashe z-r yap o sana vurmasa da ölürsün
benim bildiğim wariorda erserkerde bi büyü vardı caınını alı pmanaya eklyidou onla kendini yaatırabiilrsin belki
arkdaslar kendini öldürebilen varsa ss cekıp göndersin
quote:
çar kalkamaz o zaman. amulet of curse de -100hp +10 health bonus var ikisi birbirini dengeler
quote:
Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_
kendi kendine deil ama şakasına öldürdüm kendimi oda şöle oldu arenada bi tane priest vardı elinde de repel pyschal attack kalkan vardı ben daldıkça o vurmasa bile benim de healt gidiyordu öle gide gide öldüm adam hiç attack yapmadı
ilginç
Kendini öldürebilen tek karakter warrior dur ...
Bu da defans skili ile mümkündür.60 lvl e ulasan her warrior defans skiline 60 skill point vererek "Sacrifice" adındaki bu skill i kullanabilir.
Bu skill sayesinde kendini öldürür ve partisindeki bir kişinin hp sini fulliye bilir ... Exp kaybetmez ve town da doğar ...
Not:Bir düşünün pk da yatmak üzeresiniz bir tıkla partideki en az hp si kalmış arkadısınızın hp sini fullediniz ve kendinizde np kaybetmemiş oldunuz
Sadece Warrior Kendini ÖLdürebilir..
kardeslerım o kadar human varken ben nıye kendımı oldurem ya
quote:
Orjinalden alıntı: FIREDRAKE
Arkadaşlar bu oyunda kendi kendine atak yaparak öldürebilen var mı?
yaş kaç ?
(eğer dark vane her vuruşta hp ve mp düşürüyorsa gayet basit git ashe z-r yap o sana vurmasa da ölürsün)
DarK WaNe sadece taktığında canın we manan azalıo o kdr wurdukça bişi olmuo :P
arkadaşlar dün clan ile görev yapıyoruk ama saaş değil sadece görev