Şimdi Ara

Bu oyundaki en guzel hikaye bence buydu.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • helal olsun boyle adamlarda varmış oyunda demekki
  • VALLAHİ AFERİN YANİ NE BEN OYUNA BAŞLADIGIMDA EL MORADA GEÇMEK İÇİN 1000 İCONS LAZIM VE KİMDEN İSTEDİYSEM SİE DEDİ VALLAHA O ADAMI TEBRİK EDERİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: hcaan

seni gerçekten tebrik ediyorum bravo büyük bi insanlık örneği!

keşke herkes sen ve o dediğin kişi gibi olsa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cbrcadde

Valla bütün olarak bakınca gzl 1 olay.. Insanlık dolu..

Yalnız prensip te, her Inne gidişte tinerciler gbi yolumu kesip Aga 500k 300k 1m 5 m diyen adamlara cok kızıyorum. Ya para dilenen bi insan bnm yurdum insanı olamaz ya. Bn sokakta dilenen birini gördüğümde yaşlı değilse vermiyorum.
    Allah çalışana rızkını verir..Ha çok ii olmaz belki şartları ama geçinir. Bn bu oyuna 0 dan başladım 2005 de ..Harbi sıfır ne dupe ne 1şi... Adam copy paste le 100 kişiye pm atarım 5 i para verse mantığında..O zamanı pazar olayına harcasa ..hem şerefine gölge düşürmez hem de dha fazla para kasar..
    Yakışmıyo ya bize... Türküz biz..Bn Amerikalılarda bu serverdayken tam global bi oyunken bu, gene burdaydm. 1 yabancı görmedim para istesin. Ayıptır ya.. Sonunda adamlar zaten türkleri şutladılar, kendilerine ayrı server açtılar. Kendi forumlarında , fuck you dan başka ing. kelime bilmeyen çingeneler dye bahsettiler bizden... Bazen düşünüyorum da..hakkediyoruz biz.

+1

• ares liyiq :) calistiq kazandiq :) ihtiyaci olan herkese her turlu yardimi ben ve clanim yapmaya calisiriz elimizden geldigince... eger oyuna yeni baslamis ya da kendini gelistirmek isteyen arkadaslar varsa her turlu yardimi yapmaya hazirim..

'' medeli ''
  • Oyunun asil zevki burda ama bazi kotu niyetli insanlar yuzunden oyun iyice kotuye gidiyor
  • insanlık açısından pek güzel gelmedi bana ama
  • WWWoooWWW harbi güzel olay beaaa
  • bana pek inandırıcı gelmedi kusura bakma
  • bırısı yalan soyledigimi iddaa ediyor, normaldir, ben de yanima yanasip soyuldum abi 10k diyenlere hic inanmadim su ana kadar...
  • güzelmiş walla bende krala hergün 1coin yolluodum

• Gözlerim yaşarmadı desem yalan söylemiş olurum .. Gerçekten harika bir olay geçmiş başından .

Sırlar Dünyası gibi aynı ..

- Sen ne yapıyorsun ??

- Sen ne yapıyorsan onu .. Bu konuşma bitirdi beni .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me®t -- 26 Ocak 2007; 22:32:09 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.