K0xp,dupe,npt,hack,bug ne ararsan var iyidee tmm hepsini anladım belkıde bızm 200-300 tllik charlarımız var onlar sorun değil. bn bu oyunun sonunun geldiğini dşünüyorum fakat nasıl biticek bi anda kapancakmı bizim charlarmız neyse o kadr item o kada tl o kadar ticeret nasıl sonlancak acayip merak ediyorm fikri olan varmı.
ve sunuda soyliyim bu oyunun sonu çok canlr yakıcak.
Eşşek yüküyle para kazanıyolar adamım hiç kafanı yorma server parasını verirler devam ederler bu oyunda daha çok böyle sürünür gider.
quote:
Orijinalden alıntı: Antor
Eşşek yüküyle para kazanıyolar adamım hiç kafanı yorma server parasını verirler devam ederler bu oyunda daha çok böyle sürünür gider.
Altın yumurtlayan tavuğu keserler mi ?
quote:
bu oyun bitmez kafanı yorma adamlar pre den hf den ne kadar para kazanıyor haberın varmı
quote:
Orijinalden alıntı: Sylar.
bu oyun bitmez kafanı yorma adamlar pre den hf den ne kadar para kazanıyor haberın varmı
Alıntıları Göster
Biliyorum bnde cok para kazandıklarınıı . Fakat böyle sürüp gitmicekki yüzyıllarca oyunmu devam edicek işte o sonu cok ama cok merak ediyorm:D
quote:
senin var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Ronaldinho__1
quote:
senin var mı ?
Alıntıları Göster
bitmez kardeş.
quote:
Orijinalden alıntı: LosTest
quote:
senin var mı ?
Senede bir kaç yüz milyon dolar
quote:
Orijinalden alıntı: FB190762
bitmez kardeş.
Alıntıları Göster
KO 'dan daha iyi Para harcatacak bir Oyun yaparlarsa Bu oyunun Popülaritesi Düşer ve En sonunda kapatırlar
quote:
quote:
senin var mı ?
bilip bilmemem neyi değiştirir
quote:
quote:
quote:
senin var mı ?
bilip bilmemem neyi değiştirir
Alıntıları Göster
çok fazla kazanmadıklarına eminim çünkü server maliyeti inanılmaz yüksek oluyor
quote:
quote:
quote:
Heleki Günde 5-6 tane ID açan çocuklarıda hesaba katarsak Server'ların Hayli masraflı olduğunu söyleyebiliriz. Ama Her halukarda Adamlar Dünyanın parasını kazanıyor tabiki.
quote:
Orijinalden alıntı: HeroTürk
quote:
Orijinalden alıntı: K0rkunc
Heleki Günde 5-6 tane ID açan çocuklarıda hesaba katarsak Server'ların Hayli masraflı olduğunu söyleyebiliriz. Ama Her halukarda Adamlar Dünyanın parasını kazanıyor tabiki.
Alıntıları Göster
Gm den +9 item almak kaç bin lira biliyormusun sen?
quote:
Dostum onlar senin benim kiraladığımız gibi server kiralamıyor zaten bilgisayarları ellerinin altında sadece hat çektiriyorlar. Birde türkiyedeki internet pahallılığı ile başka ülkeleri kıyaslamayalım senin Türkiyede açacağın bir serverin kimbilir kaçta kaçına açıyordur bir serveri. Sonuçta kazanıyorlar hemde hayli kazanıyorlar, şu an kazanmasalar bile kazanmış oldukları bile yeter. Kaç tane gb ci ev ocak araba alıp evlendi biz biliyoruz k2 neler kazandı hesaba girmeyelim bile.
quote:
quote:
Dostum onlar senin benim kiraladığımız gibi server kiralamıyor zaten bilgisayarları ellerinin altında sadece hat çektiriyorlar. Birde türkiyedeki internet pahallılığı ile başka ülkeleri kıyaslamayalım senin Türkiyede açacağın bir serverin kimbilir kaçta kaçına açıyordur bir serveri. Sonuçta kazanıyorlar hemde hayli kazanıyorlar, şu an kazanmasalar bile kazanmış oldukları bile yeter. Kaç tane gb ci ev ocak araba alıp evlendi biz biliyoruz k2 neler kazandı hesaba girmeyelim bile.
Alıntıları Göster
Oyuncular Premium ve Cash almaya devam ettiği sürece bitmez bence.
quote:
Orijinalden alıntı: AeriaLss
K0xp,dupe,npt,hack,bug ne ararsan var iyidee tmm hepsini anladım belkıde bızm 200-300 tllik charlarımız var onlar sorun değil. bn bu oyunun sonunun geldiğini dşünüyorum fakat nasıl biticek bi anda kapancakmı bizim charlarmız neyse o kadr item o kada tl o kadar ticeret nasıl sonlancak acayip merak ediyorm fikri olan varmı.
Ozyy, Takma oLm 80e kasalım sonra Full cz Kim tutar bizi dimi (: Bide Priest baslattıkmı oyuna (:
quote:
Orijinalden alıntı: AeriaLss
Bende başlığı görünce oyunu bırakan biri var diye düşünmüştüm dedim kimbilir neler yazacak veda vs. gibi bak 10 sene sonra gel bak aynı muhabbet devam edecek ...kapanmaz bu oyun
quote:
Orijinalden alıntı: HonanımDaber
Oyuncular Premium ve Cash almaya devam ettiği sürece bitmez bence.
Alıntıları Göster
afedersiniz ama enayi oyuncu çok olsa bende bitirmem adamlar ne yaparsa yapsın belli bir kesim gene cashini premiumunu alıyor belli bir kazançları var.
quote:
Orijinalden alıntı: zorrozorro
afedersiniz ama enayi oyuncu çok olsa bende bitirmem adamlar ne yaparsa yapsın belli bir kesim gene cashini premiumunu alıyor belli bir kazançları var.
Alıntıları Göster
Senelerdir aynı konular açılıp duruyor oyunun bittiği falan yok herkes oynamaya devam ediyor