Şimdi Ara

BU OYUNU Bİ DENEYİN... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     BU OYUNU Bİ DENEYİN...
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Buyur bu da benden
     BU OYUNU Bİ DENEYİN...

ss süper

hasar modellemesi hiçde fena değil ha ne dersiniz

• oyunun tutmamasının sebebi crackinin çıkmamış olması . full versiyonu cd kabloları sökülerek oynanılıyor o yüzden
  • Gamershell ile uğraşmak istemeyenler burdan indirsin ;
    Oyunun toplam 3 demosu var , Volkswagen , Skoda ve ATS olmak üzere
    Buradan
    http://www.playlogicgames.com/worldracing2/
  • yaw cd raflarında görmüstüm bu oyunu ama sallamamıstım

ne diosunu aLıyım mı
  • Oyun sanırım deamon tools ile çalıştırılıyor ben merak ettim valla alıp deneyeceğim Yani merakım biraz da şu internetteki indirilebilecek araçlar ile ilgili aslında Bir kaç tane viper gördüm ayrıca dolu eski amerikan arbası ve günümüz piyasa arabaları ve süper arabalar mevcut onları yükleyip kokpit kamerası ile oynamayı deniyeceğim çok iyi bir oyun olduğunu düşünmesem bile en azından farklı ve nfs taklidi olmayan bir oyun olduğu için bir şans vereceğim oyuna.
  • underground oynarım daha ii
  • quote:

Oyun sanırım deamon tools ile çalıştırılıyor ben merak ettim valla alıp deneyeceğim Yani merakım biraz da şu internetteki indirilebilecek araçlar ile ilgili aslında Bir kaç tane viper gördüm ayrıca dolu eski amerikan arbası ve günümüz piyasa arabaları ve süper arabalar mevcut onları yükleyip kokpit kamerası ile oynamayı deniyeceğim çok iyi bir oyun olduğunu düşünmesem bile en azından farklı ve nfs taklidi olmayan bir oyun olduğu için bir şans vereceğim oyuna.

Hocam ben bu oyunu yaklasik 6 ay once indirdim bi turlu calistiramadim oyunun adami gibi ilaci yok felaket sorun cikariyor Tdu dan beter hic tavsiye etmem
    oyunda starforce korumasi var neyapip ne etisem calismadi ....
    yanliz oyun mukkemel bi turlu full versiyonunu oynamak nasip olmadi oyunda hasar mukkemel ,sinyalvar,carwash var,nos var ,sehirler baya buyuk daglara taslara cikabiliyorsun : ) ayrica options dan simulationa getirince cok zevkli oluyor yani bosuna indirmeyin aradan aylar gecti ve dedim gibi adam gibi ilac yok bu oyun icin nette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnickersS -- 14 Mayıs 2007; 18:44:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SnickersS

quote:

Oyun sanırım deamon tools ile çalıştırılıyor ben merak ettim valla alıp deneyeceğim Yani merakım biraz da şu internetteki indirilebilecek araçlar ile ilgili aslında Bir kaç tane viper gördüm ayrıca dolu eski amerikan arbası ve günümüz piyasa arabaları ve süper arabalar mevcut onları yükleyip kokpit kamerası ile oynamayı deniyeceğim çok iyi bir oyun olduğunu düşünmesem bile en azından farklı ve nfs taklidi olmayan bir oyun olduğu için bir şans vereceğim oyuna.

Hocam ben bu oyunu yaklasik 6 ay once indirdim bi turlu calistiramadim oyunun adami gibi ilaci yok felaket sorun cikariyor Tdu dan beter hic tavsiye etmem
    oyunda starforce korumasi var neyapip ne etisem calismadi ....
    yanliz oyun mukkemel bi turlu full versiyonunu oynamak nasip olmadi oyunda hasar mukkemel ,sinyalvar,carwash var,nos var ,sehirler baya buyuk daglara taslara cikabiliyorsun : ) ayrica options dan simulationa getirince cok zevkli oluyor yani bosuna indirmeyin aradan aylar gecti ve dedim gibi adam gibi ilac yok bu oyun icin nette

evet oyun korumalı ve crakı yokmuş malesef...

• Valla orjinali çok pahalı değilse alırım belki ama TDU fiyatına ise mümkün değil almam.
  • ya bu oyun gti racing e benziyor !!!

orda wosvagen araçları vardı bunda skoda !!!
  • Hasarlar felan güzele benziyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rizeli

ya bu oyun gti racing e benziyor !!!

orda wosvagen araçları vardı bunda skoda !!!

Hayır oyunda sadece skoda yok sadece bizim indirdiğimiz demo da skoda seçiliyor. Bu demo dışında iki demo daha var zaten. Oyundaki araçların listesini yukarıda ki mesajımda verdim Ayrıca o mesajımda verdiğim siteden de oyuna bir sürü yeni araç indirilebiliyor.
  • 1-ben bu oyunu oynayalı bir seneden fazla oluyor

2-mersedes arabalarının oyunu vardı onun devamı

3-oyunda bir kilometre uzaktaki arabalara 30 saniyede yetişiyorsun ama iki adım önündeki arabayı gecemiyorsun (yazılarımın devamını okumanıza gerek kalmadı)

4-oyun aynı EA games in nfs 1-2-most wanted-carbon oyunları gibi dandik yani
    virajlara 180 ile gir-cık yavaşlamana gerek yok (gt legends ve toca 2-3 gibi gercekci değil)

5-oyun hile-inceleme sitelerindede dandiklik anlatılıyor zaten

6-grafikleri ve arac ceşitliliğini beğendim
  • Fazla iddialı olmasa da yarış oyunları sevenler için keyifli bir oyun bence, aynı bilgisayar üzerinde 2 kişide oynanabiliyor...
  • Teşekkürler oyun için indiriyorum ss ler hoşuma gitti
  • 85 mb boşa gitti diyebilirim
  • DTM - TOCA - World Racing 2 üçlüsünden hanqisini tercih edersiniz.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vLKn34

DTM - TOCA - World Racing 2 üçlüsünden hanqisini tercih edersiniz.?

World racing 2 Toca kadar kaliteli bir oyun değil sadece bir süreliğine eğlenceli olabilecek bir oyun ve potansiyeli belli o nedenle Toca gibi bir yapımla kıyaslanması ona haksızlık olur. Ben kesinlikle Toca derim
  • dtm yi oynamadım world racing 2 berbat toca 2 ve 3 ve gt legends harika
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.