Arkadaşlar fahrenheit oyununun dvdsi var elimde bir türlü kuramadım, ne yapsam sürücüye dvd yi yerleştirin diye msaj alıyorum dvd nin içeriğini gösteren resimleri aşağıya yükledim, acaba elimdeki dvd mi bozuk anlayamadım ama sorunsuz bir şekilde kuruyorum lütfen yardım edim yaw kafayı yiyecem sinirdennn
dostum crack yaptınmı?
tetris die program gerekli daha önce çok tartışıldı ama arama bozuk galiba.emule de fahrenheit die arat orda çıkan tetris programını ve fahrenheit.tdf yi indir.Tetrisi kur driveri install et .tdf dosyasını da mount et artık dvd den oynayabilirisin
quote:
Orjinalden alıntı: eko2005
tetris die program gerekli daha önce çok tartışıldı ama arama bozuk galiba.emule de fahrenheit die arat orda çıkan tetris programını ve fahrenheit.tdf yi indir.Tetrisi kur driveri install et .tdf dosyasını da mount et artık dvd den oynayabilirisin
güzel arkadaşım linkte verdiğim resimlere baktım mı ? dikkat ettiysen crack dosyasının içinde tetris var driveri kurdum tdf yi mount ettim ama nafile yine çalışmıyor bakın dvd nin içeriğini de verdim bak verdiğim resimlerde dvd nin içeriği gözüküyo ama dvd nin ismi my disc diye geçiyo ondan olabilirmi?? kimisi yok sanal sürücüye mount edecen image alacan diye... şunu en başından yazsan dostum yani dvd yi aldın geldin dvd sürücüye taktın sonrasında neler yaptında çalıştı ??? yaw allah rızası için anlatta benim gibi takılanlar da faydalansın.....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme