Şimdi Ara

BU PARCALARIN DEVAMINI NASIL GETIRECEGIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Senle uğraşamam işine bak.

Eksileyin eksileyin
  • Onidoro O kullanıcısına yanıt
    bak sana bir kapak daha yapayım. hem de g3258+msi h97m-43

http://www.tomshardware.com/reviews/build-budget-microatx-gaming-pc,3920-3.html

bak iyi incele. sadece çarpan arttırarak 4.4 ghz e gelmiş. voltaj vermeden. sen okuduğun bölümü bırak benden daha çok şey öğrenirsin doanımla ilgili
  • Hugues de Payen kullanıcısına yanıt
    Bak sana ne diyorum İlk yazdığım yoruma bak Dedim ki: Bildiğim kadarıyla asus h97 çipsetde yeni yazılımla beraber overclock imkanını açtığını biliyorum.

Eğer bilmiyorsam diyceksin bak böyle elimde kaynak var diye.Sen kimsin ki benim adamlığımı sorguluyosun ve edipsiz şekilde konuşuyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onidoro

Bak sana ne diyorum İlk yazdığım yoruma bak Dedim ki: Bildiğim kadarıyla asus h97 çipsetde yeni yazılımla beraber overclock imkanını açtığını biliyorum.

Eğer bilmiyorsam diyceksin bak böyle elimde kaynak var diye.Sen kimsin ki benim adamlığımı sorguluyosun ve edipsiz şekilde konuşuyorsun

haklısınız hocam.sizi yanlış bildiğiniz konusunda uyarıp doğru linkleri vermem yeterliydi. ama başka birine olan sinirim size denk geldi ve söylememem gereken sözler söyledim.tabiki siz dahil kimsenin adamlığını sorgulamak benim haddime değil. o yüzden sizi kırdığım için özür dilerim. fakat yine de bu tatsız olaydan iyi bir sonuç çıktı.sizde eksik bildiğiniz bir noktayı tamamlamış oldunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hugues de Payen -- 17 Şubat 2015; 20:39:20 >

• NoaN N kullanıcısına yanıt
    Dostum başka yerlerden daha ucuza mal edebilirsin bu önerdiğim parçaları ve duruma göre anakartı değiştirebilirsin. Msi 970 g46 ya da Gigabyte g970 ud3p alınabilir.

BU PARCALARIN DEVAMINI NASIL GETIRECEGIM
  • Hugues de Payen kullanıcısına yanıt
    Neyse hocam tamam sorun değil.Aramızda ki mesele kapandıysa sorun yok.Eğer bende size karşı yanlış bi kelime kullandıysam özür dilerim.Bende yeni bir bilgi edinmiş oldum saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Ben söylüyorum. Önerdiğiniz anakart ile G3258'e OC yapılamaz.

G43-G46 alacak arkadaşlar OC sınırlarını zorlayamayacağını bilsinler. Hele ki H97'li önermişsiniz.

h81 ile ellerimle g3258 sıvı soğutmayla 4,6 ghz çalıştırmış bile olarak bölüm yöneticisi olmanızı gerçekten şaşkınlıkla karşılıyorum.

h97 ile 4,8 görenler var.
  • sevecen69 kullanıcısına yanıt
    Bu bölümün yöneticisi değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.