Şimdi Ara

Bu Patch bir gün bitecekmi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: faruk.ergoktas

her hafta patch yapmaktan gına geldi be.1ay hero cıkarmayın oyunun bıseylerıyle oynamayın rahat bırakın yok efendım dodgelerı cıkar sacma sapan masteriesler ekle abuk subuk ısler akıl sır erdırmek zor rıota

sırf konu açmak için açılmış bi konu
    Oynama.(nokta)
  • Tamam, ben şimdi Tryndamere ve Ryze'ye email atıp tüm patch atma işlemlerini durdurtacağım. brb
  • Beğenmiyosan oynama bu kadar basit. Boğazını sıkmıyoruz. Buyur dota oyna 3 ayda bir yeni hero gelir. 10 yılda bir de grafikler updateleniyor daha ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

Beğenmiyosan oynama bu kadar basit. Boğazını sıkmıyoruz. Buyur dota oyna 3 ayda bir yeni hero gelir. 10 yılda bir de grafikler updateleniyor daha ne

10 yılda bir çocuk onlamı uğraşsın
  • dar gelirliliğin alemi yok, adam gibi bir internet paketi tavsiye ediyorum size.
  • quote:

haftada bir bug veya hata cıkıyorsa bıseyler yanlıs gıdıyo demekkı,beceremıyo adamlar?

bu oyunlari insanlar yapiyo. Her insan hata yapar. Senin mantikla dusunecek olursak madem hata yapiyorsun yasama o zaman gidip en yakin kopruden atla asagiya madem duzeltmek mantiksiz geliyo. Yada git dagda yasa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObiWanKenoobi

quote:

haftada bir bug veya hata cıkıyorsa bıseyler yanlıs gıdıyo demekkı,beceremıyo adamlar?

bu oyunlari insanlar yapiyo. Her insan hata yapar. Senin mantikla dusunecek olursak madem hata yapiyorsun yasama o zaman gidip en yakin kopruden atla asagiya madem duzeltmek mantiksiz geliyo. Yada git dagda yasa

• quote:

Orijinalden alıntı: Fengshyia

quote:

Orijinalden alıntı: DenizMario

quote:

Orijinalden alıntı: rock4everb

Oyunun tatlılığı patch gelmesinde ztn gelmesin ilk sabit haliyle dursun o zaman sen en iyisi git dota oyna onda patch filan yok ;)

onda patch filan yok ;)
    onda patch filan yok ;)
    onda patch filan yok ;)
    onda patch filan yok ;)
    onda patch filan yok ;)
    onda patch filan yok ;)
    onda patch filan yok ;)

'';)'' Sağ gözünde bir şey var dostum

+1

• adam aynştayn
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.