Şimdi Ara

Bu pc de nasıl Bf 1 açılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Özellikle battlefield 1 gibi bir oyunda işlemci zorlanacaktır. Stabil 60 fps almakta zorlanabilirsiniz. Sıfır alacaksanız gtx 1050ti veya rx 460 4gb alın. Bir de rami 8 gb yapın. Oyunu sıkıntısız oynarsınız ama 60 fpsin altında kalabilirsiniz işlemciden ötürü. Onun dışında ikinci el i7 3770 alırsanız bütçeniz içersindeki istediğiniz ekran kartını rahatlıkla kullanır 60 üstü fps alırsınız. Hatta ilerde daha üst seviye gtx 1070 gibi ekran kartlarını rahat takabilir olursunuz. 4gb ekran kartlarına bakın. Battlefield 1 de mediumda da oynasanız 2gb dan fazlası gerekecektir. Onun için RX 460 4gb veya gtx 1050ti alın. İkinci elde 4gb bütçenize uygun anca r7 370 4gb modeli olabilir.
  • bugrasimsek B kullanıcısına yanıt
    Multiplayer da kasmamasi zor Yeni nesil i3ler de zorlanıyor. Genel olarak akıcı oynarsın yer yer fps düşebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum eger elinde para varsa dedikleri parçaları al ama söyle bişi var psu nu bilmiyorsan rx sersine hiç girme çünkü yüksek watt tüketiyorlar i3 3220 55 watt yiyor daha üste cıkma tabi psu un düsük ise
    1050ti 75 watt yiyor 1050ti al 8 ram al yoluna devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 9 Mart 2017; 9:18:53 >
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Adamin kendi ekran karti da yakin guc tuketimine sahip zaten. Ayrica rx 460 la gtx 1050 1050ti benzer guc tuketimlerine sahip.

• cevap için teşekkür ederim hocam ama arkadaş sonuçta oyun oynicak oyunalr genllikle nvidia yaya göre optmizeli çıkıyor almışken iyisini alsın istedim sizin dediginiz kartta cok iyi ama rx 460 4gb olanı bunu bi araştırmak lazım hocam fiyatlarını ama dedigim gibi almışken iyisini alsın :D
  • Bilgisayar yeterli 9600GT ye yeten power rx460ada yetecektir

1x Rx460
    1x 8GB ddr3 ram

İşlemci yeterli başka birşeyi değiştirmene gerek yok
  • Şimdi rx460 gtx1050ti nin iki katı güç tüketiyor ben gtx 1050ti almayı düşünüyorum, sizce rx almam daha mı iyi olur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkiside 75w tüketiyor? 480 ile karıştırdınız sanırım.
    O kartlarin hepsinin tukettigi guc yakin. Nasil 2 kati oluyor? Siz yanlislikla rx 460 varken tum sistemin tukettigi guce bakmissinizdir.

• Pardon 84 e 75 w miş daha demin baktığımda 150 ye 75 diye başka şeye bakmışım herhalde
    Gtx1050ti almaya karar verdim

Yanlıs bilmiyorsam bu kartların hiçbiri güç girişi kullanmıyor. Yani gücü ana karttan alıyor sadece. Bu da en fazla 75 watt demek. Ha overclock edilmiş modellerde var güc girişleri ama referans modellerde yok. 1050 ve 1050ti da eminim böyle ama rx 460 ı bilmiyorum.
  • Rx 460 84 w
    Gtx1050ti 75 w
    Vatandan baktım

• 1050ti al temizz

Vatanı ne yapayım hocam direk amd nin kendi sitesinden bakmak varken.
  • Gtx 1050 ti nin tüm modelleri aynımı?Çünkü birkaç yerden baktığımda 100 liraya kadar değişimler oluyordu.2 ay sonraya alacağım zaten.

• Bence sat bilgisayarini sifirdan sistem kuralim sana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok satmayı düşünmüyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.