Şimdi Ara

Bu Pc Kaç Eder ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2.el olarak şu pc'yi alacağım
    kaç para eder ? en fazla kaç para verilir ? alınır mı ?

İşlemci : İntel Core İ5 4460 3.20GHZ

Anakart : Asus H81 GAMİNG

Ekran Kartı : Asus R7 265 2GB 256BİT Dx12.1

Ram : Kingston 2x8gb toplam 16gb ddr3 1600

Hdd : 1TB 7200rpm 64mb cache

Kasa : Boost 550W Full Tower Kasa

bu parçalar birbiriyle uyumlu mu ? psu 550 watt sorun çıkarır mı ?
    ekran kartı iyimi ? r7 370 ayarında mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetSarıca1 -- 19 Mayıs 2016; 11:32:40 >

• 1300 lira verirdim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuko08

1300 lira verirdim ben

up

2 aylıkmış 1500 tl diyor, internet cafeden satılık. herşeyi tam bir tek dvd writer yok. ssd yok.
    1600 den 1500'e indirdi.

garantisi kendinden miş. toptancıdan diyor. 22 ay garantisi kaldığını söylüyor
  • eğer gerçekten 2 aylıksa al gitsin. Ama ben olsam tüm garanti belgeleri ve kutularıyla alırdım.
  • quote:

eğer gerçekten 2 aylıksa al gitsin. Ama ben olsam tüm garanti belgeleri ve kutularıyla alırdım.

kutuları müşterideymiş. (duruyorsa kutuları isteriz dedi.)
    müşterisi için 2 ay önce topladığını söylüyor. gerçekten sıfır gibi duruyor. ilanda.
    garantisini kendisi veriyor, kendi toptancısından almış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetSarıca1 -- 19 Mayıs 2016; 12:11:20 >
  • 550 watt kasa içinde gelen psu yeterli midir ?
    ayrıca dwd writer takacağım bir kaç fan daha eklerim. birde ssd alıp takmayı düşünüyorum? bir sorun olur mu ?
  • AhmetSarıca1 A kullanıcısına yanıt
    garantisi benimcilerden uzak durmanı tavsiye ederim belge yoksa alma. Boşver 500 daha ekle aynı ayarda sistem topla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    3 ay önce açıldı
    Bu bilgisayar ne kadar eder?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni nesil intel işlemci ve gtx 950 ti dahilinde sistem toplamak daha mantıklı. Belki biraz daha fark verirsin ama direk firma ile muhatap olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetSarıca1

550 watt kasa içinde gelen psu yeterli midir ?
    ayrıca dwd writer takacağım bir kaç fan daha eklerim. birde ssd alıp takmayı düşünüyorum? bir sorun olur mu ?

Kasa ve PSU marka olarak sabıkalı kardeşim.. kasayı ve PSU'yu daha iyi bir markayla değiştirirse düşünebilirsin.. diğer parçalar fena değil çünkü..
  • fiyatı kötü değil ama sistemi 2 ay önce topladıysa garanti belgelerini ve kutuları olmadan alma, alırsın belki 1 hafta belki de 1 yıl sonra sorun çıkarsa başına boş yere macera açabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

fiyatı kötü değil ama sistemi 2 ay önce topladıysa garanti belgelerini ve kutuları olmadan alma, alırsın belki 1 hafta belki de 1 yıl sonra sorun çıkarsa başına boş yere macera açabilirsin.

cevaplar için saolun.

intel i3 6. nesil skylake, kendi kafama göre 550-600 watt psulu bir kasa
    r7 370 ekran kartı, en azından directx 12 destekler, daha az watt çekiyormuş.
    sıfır olarak vatanda 2000 liraya toplanabiliyor zaten.
    o 2. el pc yi aldığım zaman 200-250 lira ssdye verecem elimde 1800 liraya gelmiş 2. el bir sistem olacağına
    2000-2200 e gider vatandan sıfır alırım. en azından kafama birşeyler takılmaz. ddr4 ram falan olur :D

r7 370 2 gb mi 4 gb mi seçeyim ?

bu arada 4. nesil intel i5 mi ? 6. nesil intel i3 mü ?

bu arada hdd hiçbir işime yaramıyor. hdd olmasındansa 240 gb lik herhangi bir ssd işimi görecektir. maximum şuanda 60 gb dolu tüm hdd.
    depolamayı harici harddisklere ve cd - dvd lere yapıyorum :D
    şimdi hesapladım, vatanda 2000-2200 arası aynı sistem benzeri toplanabiliyor. en azından sıfır olur. en azından, masamın sehpamın üzerinde bir yerlere koyacağım bir anakart - ekran kartı kutusu olur :D (bunlar benim için çok önemli, içerisinde ekran kartı anakart cd-dvdlerini saklıyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetSarıca1 -- 19 Mayıs 2016; 13:57:11 >

Bu Pc Kaç Eder ?
    r7 370 için 4gb gereksiz 2gb yeterlidir. 2100 tl ile i5 6. nesil bilgisayar.
  • quote:

Bu Pc Kaç Eder ?
    r7 370 için 4gb gereksiz 2gb yeterlidir. 2100 tl ile i5 6. nesil bilgisayar.

saolasın.
    para sınırı yok kardeşim. yalnız bir pc'ye 2000-2200'den yukarı vermek istemiyorum, giriş seviye oyun pc'si.
    1 yıl sonra amd zen işlemciler çıkmış olur, birde yeni nesil ekran kartları iyice oturmuş olur.

( şuan zor şartlar altında yazıyorum. 7 yıllık pc resmen bitti. belki harddisk belki anakart ama birşeylerde sıkıntı var. )

işlemci iyi seni bayağı bir götürür. 1 sene içinde de ekran kartını güncellersin isteğe bağlı olarak. Toplama da olsa 4 seneden sonra artık teklemeye başlıyor bilgisayarlar. En iyisi kurtarabildiğini kurtarıp yenisini toplamak.
  • quote:

işlemci iyi seni bayağı bir götürür. 1 sene içinde de ekran kartını güncellersin isteğe bağlı olarak. Toplama da olsa 4 seneden sonra artık teklemeye başlıyor bilgisayarlar. En iyisi kurtarabildiğini kurtarıp yenisini toplamak.

ddr2 4gb ram falan var, amd phenom2 x4 işlemci falan 400 watt psu. bu parçaları kurtarmaya gerek yok.
    anakart desen sata girişlerine kadar bollaşmış durumda. 7-8 yıllık bilgisayar bu.
    aslında çok hızlı pc ama, birşeylerde sorun var. elektrik gidip geldikten sonra oldu.
    (büyük ihtimalle harddiskten kaynaklı sorun.)
    bunu böylece, harddiski çıkararak satarım. harddiskide imha ederim, zaten eski bilgiler vs vs var. :D
    1250 gayme eder

• 900 tl ye verebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.