Şimdi Ara

Bu pc nasıl? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
2
Favori
5.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    alacaksan bu bilgisayarın özellikleri kötü deil ama casper önermem sonra pişman olursun...laptop alacaksan alienware,msi,asus,dell(ekran kartı biraz düşük oluo ama),toşiba falan alırsın olur biter
  • Orijinalden alıntı: uyuzSehzade

hocam bu msi monster notebooklar nasıl sizce baktım 1800 tl küsürat bişiler diyor çok iyi diyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fm3541

alacaksan bu bilgisayarın özellikleri kötü deil ama casper önermem sonra pişman olursun...laptop alacaksan alienware,msi,asus,dell(ekran kartı biraz düşük oluo ama),toşiba falan alırsın olur biter

hocam kasa toplatmaya karar verdim zaten arkadaşların dediği gibi teşekkürler bu arada önerin için
  • SKILLET S kullanıcısına yanıt
    sorun deil bende dicektim illaki laptop olmak zorunda deilse dekstop topla dicektim ki ki ki baktım parçaları dizmişiniz hadi hayrlı olsun
  • quote:

sorun deil bende dicektim illaki laptop olmak zorunda deilse dekstop topla dicektim ki ki ki baktım parçaları dizmişiniz hadi hayrlı olsun

teşekküler :D daha almadım fakat almayı planlıyorum yakın zamanda pek bilgim olmadığı için sizlere danışıyorum
    kısa bi göz gezdirdim işletim sistemi kurma sorunun var galiba ne istiosun ben sana yardımcı olacam ama pmden tabi bide parçaların listesini son mesaj olarak alıntılarmısın fazla bakamadım
  • quote:

kısa bi göz gezdirdim işletim sistemi kurma sorunun var galiba ne istiosun ben sana yardımcı olacam ama pmden tabi bide parçaların listesini son mesaj olarak alıntılarmısın fazla bakamadım

EKRAN KARTI: SAPPHIRE HD7870 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı

RAM: GSKILL 8GB (2x4GB) Ares Blue Low Profile DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram

İŞLEMCİ: AMD FX X8 8150 Soket AM3+ 3.6GHz 16MB Cache 32nm İşlemci

HARD DİSK: TOSHIBA 3.5" 500GB SATA 3.0 32MB Önbellek 7200Rpm Harddisk (Şuan kampanyada 128 tl)

ANAKART: MSI 990XA-GD55 AM3+ AMD 990X+SB950 DDR3 2133MHz(O.C) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart

KASA: COOLER MASTER HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA

bu önerildi bana şuan aklımda bu var
    çok güzel ama şunları deiştirmeni öneriyorum;
    hdd;seagete barracuda 1 tb 22 tl daha ekleyerek 150 tl
    kasa;thermaltake v3 600 watt yeterli olcaaını düşünüom fanları eklemedim ama arkadaşlarda yorumlasın tabi bide aralarında fazla bi fiyat farkı yoksa deiştirmene gerek yok
    http://u1306.hizliresim.com/1b/g/p4mvc.jpg
  • Hocam eğer mobiliteye o kadar önem vermiyorsanız (çoğu kişinin de dediği gibi) toplama bilgisayar alın. Zaten sorsanız burada bu işlerle ilgilenen ve size yardım edebilecek onlarca kişi var. Siz sadece oluşturulan sistemlerden birini seçip güvenilir bir satıcıya gidin. Maksimum 1 hafta içinde elinizde olur bilgisayarınız.
    Edit: Zaten gerekenleri yapmışsınız. İyi günlerde kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 28772 -- 14 Haziran 2013; 12:26:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halemo_96

Hocam eğer mobiliteye o kadar önem vermiyorsanız (çoğu kişinin de dediği gibi) toplama bilgisayar alın. Zaten sorsanız burada bu işlerle ilgilenen ve size yardım edebilecek onlarca kişi var. Siz sadece oluşturulan sistemlerden birini seçip güvenilir bir satıcıya gidin. Maksimum 1 hafta içinde elinizde olur bilgisayarınız.
    Edit: Zaten gerekenleri yapmışsınız. İyi günlerde kullanın.

teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKILLET

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/msi-ge60-0nd-454tr-ge60-notebook-core-i5-25ghz-8gb-750gb-156-2gb--w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=64376

sizce bu pc nasıl arkadaşlar laptop olarak ? bi gta 5 i desteklermi yani ?

Eğer laptop almakta ısrarcıysanız -bence- gayet güzel bir tercih. Ancak GTA 5'i kaldırır mı kaldırmaz mı bilemeyiz. Daha sistem gereksinimleri açıklanmadı oyunun. Gerçi daha PC'ye çıkıp çıkmayacağı da açıklanmadı.

• quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/msi-ge60-0nd-454tr-ge60-notebook-core-i5-25ghz-8gb-750gb-156-2gb--w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=64376

sizce bu pc nasıl arkadaşlar laptop olarak ? bi gta 5 i desteklermi yani ?

arkadaşın dediği gibi elimizde şuan net bir sistem gereksinimleri tablosu bulunmuyor gta v ile iilgili. ama oyunu açacağı kesin ama ultra ayarlarda oynatmayacağını da bil

• Basta bi kere CASPER yani direk kaybetme sebebi :D Git masaüstü pc topla bütcen kac ise emin ol %200 daha iyi oynarsın.
  • kasa için söylediklerinde haklısın ama hdd de düşüncemde ısrarcıyım lakin vatanda kurlar yükselmişti ondan fiyat arttı galiba haftasonu 150 tl idi benim aldıımda çokta bi süre olmadı ama kurlardan olabilir
  • Hayatta oynatamazsın.İşlemciyi yüksek koyup da ekran kartını az koyuyorlar.İnsanı deli eder casper.Kesinlikle git pc topla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyuzSehzade

quote:

halemo_96

hocam haklısınız fakat şuda var elimdeki saphire 2gb olanmı daha iyi yoksa NVIDIA GTX 660M mi daha iyi , laptopun 1adım önde olmasının sebebi taşınabilir olmasıdır o yüzden tercihim 1 adım önde başka bir nedeni yok yok yani alıp yatakta rahatçana oynıcam gibisinden arkadaşa gidiceğimde gibisinden düşünülebilir
  • quote:

quote:

quote:

halemo_96

hocam haklısınız fakat şuda var elimdeki saphire 2gb olanmı daha iyi yoksa NVIDIA GTX 660M mi daha iyi , laptopun 1adım önde olmasının sebebi taşınabilir olmasıdır o yüzden tercihim 1 adım önde başka bir nedeni yok yok yani alıp yatakta rahatçana oynıcam gibisinden arkadaşa gidiceğimde gibisinden düşünülebilir

Ekran kartının kaç gigabyte olduğu iyi-kötü olduğunu belirtmez. Diğer ekran kartının modelini söyleyebilir misiniz?
  • daha topluyamadınmı sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: halemo_96

quote:

quote:

quote:

halemo_96

Ekran kartının kaç gigabyte olduğu iyi-kötü olduğunu belirtmez. Diğer ekran kartının modelini söyleyebilir misiniz?

SAPPHIRE HD7870 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı

bunun ile

NVİDİA GTX 660M ekran kartı hangisi daha iyi ?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.