Bildirim
Bu Pc Neleri Kaldırır? Çok Acil (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu fiyat, %30 üzerinden verilmiş fiyat.
-yılbaşına kadar, aralıklarla %30 indirimler olur ama genel olarak her hafta sonu %25 indirim fix oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: IEfsaneyim
bu fiyat, %30 üzerinden verilmiş fiyat.
-yılbaşına kadar, aralıklarla %30 indirimler olur ama genel olarak her hafta sonu %25 indirim fix oluyor.
Peki teşekkürler... -
7770 -
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aethrod
quote:
Orijinalden alıntı: AlicanDernek
quote:
Orijinalden alıntı: IEfsaneyim
%30 indirimle, 1744 liraya denk geliyor, eğer 1650 lirayı(800$) geçemem dersen soğutucuyu çıkartırsın, ileriki bir zamanda alıp takarsın.
hocamım sistem güzel birde o.c çak fıstık olur
Daha önce hiç o.c yapmadım forumda konuları var alınca okuyup onuda yapıveririz :D
:)
-
Ya şöyle soruları gelio burada soracağınıza gitte internete yaz 'nvidia 630 BF3 FPS' şeklinde bunu da mı biz öğretek -
quote:
Orijinalden alıntı: Lazeran
Ya şöyle soruları gelio burada soracağınıza gitte internete yaz 'nvidia 630 BF3 FPS' şeklinde bunu da mı biz öğretek
sağol bilmiyorduk :) tabiki biliyorum ben daha iyisini fiyatı yakın olanları vb. sordum ayrıca bf3 fps testi yapmaktan kolayı yok youtubeta birsürü test videosu var fakat nvadia 630 bf3 testi bulamadım bende konu açma meraklısı değilim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X