Şimdi Ara

Bu pc olmuşmu kendim uydurdum bişiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Önbellek 95W 32nm İşlemci

ASUS M5A97 LE R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) Anakart

Kingston 8GB (2x4GB) HyperX Beast DDR3 1600MHz CL9 XMP Ram

Sapphire R7 265 DUAL-X GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

EVEREST EAGLE EC337 400W MidT ATX SİYAH KASA

HDD var bende o yüzden hdd almıorm Gta 5 gibi yeni nesil oynlar için topladm yeterlimi ?

• PSU yükselt istersen. Anakarta Hyper 212 Evo gibi bi soğutucu takarsan ram slotlarından birini kapatıyormuş sen stok fan kullanacaksan sıkıntı yok ama. Genel olarak iyi.Ekran kartı pek güzel değil GTA 5 minimum sistem gereksinimlerini karşılasa da, oyun piyasaya geldiğinde anlaşılır yeterli mi değil mi şimdiden ne desek boş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmirza

PSU yükselt istersen. Anakarta Hyper 212 Evo gibi bi soğutucu takarsan ram slotlarından birini kapatıyormuş sen stok fan kullanacaksan sıkıntı yok ama. Genel olarak iyi.Ekran kartı pek güzel değil GTA 5 minimum sistem gereksinimlerini karşılasa da, oyun piyasaya geldiğinde anlaşılır yeterli mi değil mi şimdiden ne desek boş.

eyv ekran kartı gönül ister r9 olsn onu bile almaya içim cız edio :D durumlar malum kanka
  • Ssd ye paran yetiyorsa 128gb lıklardan bitane almalısın bence sdd takınca sistemin 2ye katlanır tabi oyunlarda olay ekran kartında bitiyor.

Haa bu arada konu yeriyanlış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Translateadam T kullanıcısına yanıt
    Hocam 150 TL daha ekleyip bu kartı alsan ilerde çok daha rahat edersin f/p bence

Powercolor R9 270X DEVIL GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
  • Ssd ile 2 katı mı? :D Ona vereği para ile ekran kartını yükseltir.

Tam bütçeniz ne kadar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütce ne kadar düşük o kadar iyi kasa komple pert sadece hdd yeni bide bu ssd felan almak istemiorm pek ek olarak ilerde alırm berki gta 5 i mediumda oynasam yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasama nasıl bir mod yapayım?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Psu yukseltin guzel sistem

benim sistemimin benzeri sadece anakart sabertooth kasa coolermaster rc-k350 bide bende ram 4gb sizde 8 farkliliklar buznlar kisacasi benzer sistemi kullandim guzel sistem aslinda hala ayni sistemi kulaniyorum ama islemcinin 6300 in igneleri yamuktu duzeltirken kirildi igneler .

Neyse guzel sistem psu yukseltin sogutma olarakta sivi sogutma alin seidon 120v veya thermaltake in alin ben seidon 120v kullaniyorum 16 saate yakin pcyi performansli kullandim 45 46 47 48 civari sicaklik gordum

Son bir soz suanda dolar pahali ve alacaginiz sistemin dolar 2.25 lere gerileyince alirsaniz 300 liraya yakin kariniz olur ben bu benzer sistemi agustos 2014 te yapmistim suanki fiyatla kiyaslamamda 300 400 lira karim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eyv o zmn doların düşmesini bekleyek
    Anakart tam anlamıyla cacık, onlarca bios güncelleştirmesi geldi o anakarta.

Gigabyte DS3P-UD3P ya da MSI 970A G43-G46 tavsiye ederim.

PSU az gelir,bu zamanda minimum 500W almak gerekiyor.İlerde upgrade yapmak istersen zorlanırsın.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.