Şimdi Ara

bu pokenin atakları 13 türe hükmediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • atakları söyleye bilirim ama süper bir d/s/ saldırı eklenmiş poke istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crisr -- 23 Kasım 2006; 20:33:19 >

• kimse vermez önce söyle
  • pokemonun adınıda solesennnnn
  • söye sana 10 puanlık hesap diil amahttp://www.ataberkgames.com/'da modluk veriyim. istersen "www.makrohizmet.com/forum'dada modluk ayarlayabilirim sana.
  • 6 puan olsun bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

söye sana 10 puanlık hesap diil amahttp://www.ataberkgames.com/'da modluk veriyim. istersen "www.makrohizmet.com/forum'dada modluk ayarlayabilirim sana.

güzel teklif
  • VARMI BAŞKA İSTEĞİNNEYMİŞ ÖLE O POKEMONDA 6 PUAN İSTİYON BE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hangi poke
  • öle bi pokemon yokki craterde
  • ben modluk istemioyurum ben hesap istiyorum
  • tür falan anlamadım da pokemon olarak efsaneler hariç bence en güçlü sableye onumu diyon sen
  • pokemon diil attakları önemli hemde bunu change attacktan oluşturacaksınız en iyi 4 türü bir araya getirdim
  • ancient hidden doom ve nihgt shade eklemiştir büyük ihtimalle bi pokeye
  • bi poke söylemekle beleş hesap olurmu burdaki herkes adresini kendi emeğiyle aldı ordaki pokeleri kendi emeğiyle büyütüp geliştirdi
  • metalli head sen hesabı vercenmi
  • nie ondan istion
  • beyler wermeyin sakın ha isteyen lerin fazla aramasına gerek yok belli başlı atakları ekleyeceksiniz böylelerine para wereceğinizewww.psypokes.com dan girin bakın burda bulursunuz neye ne ne kadar wuruyo die
  • abi sende verebilirsinde o şimdi weriri gibi oldudda
  • asla wermem
  • quote:

Orjinalden alıntı: crisr

abi sende verebilirsinde o şimdi weriri gibi oldudda

ben istersen modluk falan ayarlayabilirim. bikaç sitede daha ayarlarım belki belli olmaz. tanıdıklarım var

makrohizmet.com
    ataberkgames.com
    garusse.net

moıdluk bu sitelerde bikaç site deaha eklerim belki. teklifi kabul edersen pm ile at bilgileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalli Head -- 23 Kasım 2006; 20:33:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.