Şimdi Ara

Bu premiumun ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu knighttakilerde işi ii ce ticarete döktüler.Doğru dürüts bi online oyunumuz vardı.aknighttan başka hiç bi oyunda Premium denen saçmalık yok yaa.22 dk oldu hala gircek diye bekliyom cyper a

• bizde beklioruz napalım tek çözüm premium almak.....
  • bende biktim artik
  • alcaksınız mecburen
  • bu knight gelir sağlıyomu size?Hatırlarsanız eskiden bu oyun full premiumluydu neden sonra premiumu kaldırdılar ilk baş sizi alıştırıyorlar bağımlılık yapıyorlar sonra bi bakıyosun premium gelmiş bağımlılık yaptığın için oyuna para weriyosun.Görüceksiniz 2 3 aya kalmaz full premium olcak benden söylemesi
  • şimdi de full premium gibi zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dragonite

şimdi de full premium gibi zaten

alakası yok ben çok kolay giriyom olympiya 2 hedefim oraya girip select
  • iide benim sucum ne sende pre yok bende var
    özellikle pazar gunleri sabah cıkttımmı 8/10 kere denemeden giremiyorum bana bile dolu diyor :(
  • Bu ne ya ibneler oyunu ticarete dönüştürdü 55dk oldu giremiom a2 ye
  • Bu ne ya ibneler oyunu ticarete dönüştürdü 55dk oldu giremiom a2 yebu premium olayı sadece türklereymiş işe bak a.q ibneleri premium yüzünden oyunu bıraktımm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ?_KeReM_?

Beyler bu knighttakilerde işi ii ce ticarete döktüler.Doğru dürüts bi online oyunumuz vardı.[b]aknighttan başka hiç bi oyunda Premium denen saçmalık yok yaa.22 dk oldu hala gircek diye bekliyom cyper a

1- adamlar babanın hayrına yapıcak diiller oyunu tabiki paralı olcak bendede yok şuan pre. ama isyan etmiyorum ...

2- bütün oyunlarda premium var kaç tane online oyun oynadın acaba sayarmısın hepsini şuan premium olmayanlar yeni çıkan oyunlar ve en kısa zamanda hepsi premiuma döncek kafana takma böle şeyleri connecte tıla bekleme girer bi ara

• hesabımızda engellencek şansa bak K2 network hep senin bokların bunlar senin a.qq
  • quote:

Orjinalden alıntı: Selchock

hesabımızda engellencek şansa bak K2 network hep senin bokların bunlar senin a.qq

bana düşmez ama uyariim en kısa zamanda banlanıcaksın kufur yasak okey.

no kufur no aga no cry
  • ben yarın alıyorum size kolay gele
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.