Şimdi Ara

Bu Proğramı bilen varmı arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ARkadaşlar bana bu proğramdan lazım.MAsaüstünün yanındaki bu ikonlara tıklayınca başka bi sayfa açılıyor ve izlemek istenen filmler ve klipler buradan izlenebiliyor.Özellikle cafe ci arkadaşlar belki bu konuda bana yardımınız olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atomik07 -- 16 Aralık 2006; 14:52:07 >

• Bunlar kısayol ve izlediklerin vs. PC de kayıtlı ise objectdock kullanabilirsin ama farklı birşeyden bahsediyorsan yorum yapamayacağım...
  • yamalarda bulunan 3 boyutlu kısayollara benziyor sanki...

bi çok yamada var bu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: atomik07

ARkadaşlar bana bu proğramdan lazım.MAsaüstünün yanındaki bu ikonlara tıklayınca başka bi sayfa açılıyor ve izlemek istenen filmler ve klipler buradan izlenebiliyor.Özellikle cafe ci arkadaşlar belki bu konuda bana yardımınız olabilir.

e internet kafeciye sorsana birader bak bizide merak içinde bıraktın. alla alla

• windows klasör gezgininde mi açılacak
    chate basınca windows gezgini klasörümü gelecek yoksa herşeyyile tam bi program mı arıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: madmike

quote:

Orjinalden alıntı: atomik07

e internet kafeciye sorsana birader bak bizide merak içinde bıraktın. alla alla

kardeş ben ıspartadayım. bu görüntü kardeşimin askerlik yaptığı yerden gölcükten geldi.Kardeşim cafeye gidince orada görmüş.Bana bu şekilde çok güzel oluyor dedi.Cafeciye sordurttuk ama cafeci bende bilmiyorum diye cevap verdi.Adam kılını vermeyecek cinsten.
    Kafkaslıbekir kardeş orada sabit şekilde duruyor bu görüntü.Tıklandığı zaman hangisine tıklarsan onu açıyor ve açılış yeride farklı.Mgician kardeş dediğin gibidir mutlaka.Proğramı araştıracağım
    Ama herhangi birisine tıkladığın zaman mesela komik videolara tıklarsan aşağıdaki gibi sayfa açılıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.