Şimdi Ara

bu psp ne kadar eder?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • teknosa'dan 409 liraya aldım. 69 liraya pes 2011 orjinal oyun aldım. 75 liraya 16 GB memory stick aldım(yazıcıoğlu iş hanından - istanbul). 20 lira da kılıfa verdim. cihaz kutulu, faturalı ve alınalı 1 ay olmadı. elime bir miktar para geçmişti, o nedenle almıştım. uzun süredir almak istediğim bir ürün değildi. fazla kullanmıyorum. sizce ne kadar eder, satmak istesem? (3004 modeli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herminator -- 25 Ocak 2012; 11:23:39 >

• 300 liraya anlastim. Pazartesi gunu EFT odemeyi alip kargoya vericem. 300 lira az mi?
  • pahalı bile
  • az değil çok da değil normal sayılır
  • normal mi, yoksa normal mi sayılır?
    bu arada yorumlar için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herminator -- 26 Ocak 2012; 19:30:24 >
  • bence iyi
  • bende almak istiyorum fiyatta anlaşırsak alırım. İstanbul dayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu pc ne kadar eder?
    7 yıl önce açıldı
    Bu Araba Bu Fiyat Eder Mi?
    2 ay önce açıldı
    Bu laptop ne kadar eder?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 300 pahali 200 eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Microfix

300 pahali 200 eder.
    tüm aksesuarları ile 550 liraya hatta daha fazlasına mal oldu. bekara karı boşamak kolay.
    bu arada yukarıda bahsettiğim satış iptal oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herminator -- 7 Şubat 2012; 22:42:20 >
  • Bendede ilk psp modeli var öyle duruyor kenarda yazık :D vita alcam şimdide bunuda satsam diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arezzo -- 7 Şubat 2012; 23:51:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.